Skroz druga osoba: Mladić se nije šišao od pandemije korone, kad je izašao iz salona svi se hvatali za glavu! VIDEO
Mladić u frizerskom salonu, Foto: Printscreen/Instagram/klukcuts

NEVEROVATNA TRANSFORMACIJA

Skroz druga osoba: Mladić se nije šišao od pandemije korone, kad je izašao iz salona svi se hvatali za glavu! VIDEO

Nije bio kod frizera od pandemije korone, kad je izašao iz salona svi su se uhvatili za glavu

Objavljeno:

Jedan snimak koji je objavljen iz salona "Kluk cuts" iz San Hosea u Kaliforniji zaintrigirao je mnoge ljude kada su čuli od kad se nije ošišao čovek koji je seo na frizersku stolicu.

Ova neobična transformacija je toliko zadivila ljude da su komentari na Instagram profilu ovog frizerskog salona konstantno rasli.

- Ovo je prvi put da dolazim nekom kvalitetnom frizeru - priznao je dečko i dodao kako se nije šišao od pandemije koronavirusa, a frizer mu je objasnio da je napravio grešku što je puštao kosu s obzirom na to da ćelavi i zatim krenuo s poslom.

Snimak je prikupio više od 582 hiljade lajkova, a rezultat je oduševio pratioce.

"Dečku si vratio samopouzdanje"

Naravno, obzirom da je transformacija poprilično bila iznenađujuća, ljudi su počeli da hvale rad frizera koji je ovom čoveku sigurno promenio.

"Nije mi jasno kako si ovo uspeo. Ovo je umetnost", "Dečku si vratio samopouzdanje", "Više ne izgleda kao ista osoba", "Izgledao je kao stariji muškarac, sad izgleda kao tinejdžer", "S novom frizurom kao da ima 30 godina manje", "Neverovatna transformacija" i "Nisam ovo očekivao, spasio si ga", neki su od komentara.

Bonus video:

07:17

HUMANOST NA TOČKOVIMA! U Beogradu postoji autobus za kupanje, šišanje i pomoć ljudima bez KROVA nad glavom (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso / Blic / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.