Ljudski ostaci pronađani u koferima blizu poznatog mosta u Engleskoj! Policija traži muškaraca (FOTO)
Engleska policija, Foto: Profimedia/Ilustracija

horor u Britaniji

Ljudski ostaci pronađani u koferima blizu poznatog mosta u Engleskoj! Policija traži muškaraca (FOTO)

Muškarac je viđen kako se ponaša sumnjivo na visećem mostu Klifton neposredno pre ponoći u sredu, 10. jula

Objavljeno:

Policija je izdala veliko saopštenje nakon što su ljudski ostaci pronađeni u dva kofera na i blizu poznate znamenitosti u Velikoj Britaniji, piše Mirror.

Muškarac je viđen kako se ponaša sumnjivo na visećem mostu Klifton neposredno pre ponoći u sredu, 10. jula. Kofer sa ljudskim ostacima je kasnije pronađen na mostu. Drugi kofer je pronađen ubrzo nakon toga, takođe sa delovima ljudskog tela.

U novom ažuriranju kasno u četvrtak popodne, policija je objavila CCTV sliku muškarca koji se traži u vezi s incidentom. Građani su pozvani da mu ne prilaze i da pozovu policiju ako ga primete.

Osumnjičeni
Osumnjičenifoto: Avon & Somerset Police

Muškarac, čije ime nije objavljeno, opisuje se kao crnac sa bradom. Nosio je crni Adidas kačket, crne farmerke, crnu jaknu, crne patike sa debelim belim đonovima i imao je crni ranac. Policija veruje da je nakon toga napustio most u pravcu Lej Vudsa.

Most - glavni prolaz i znamenitost zapadnog dela zemlje - bio je zatvoren u četvrtak. Očevici su rekli da je krv pronađena na mostu. Incident je izazvao značajan odgovor hitnih službi, uključujući policijski helikopter i helikopter obalske straže.

Policija Ejvona i Somerseta je ranije saopštila:

"U 11.57 u sredu, 10. jula, primili smo izveštaj o muškarcu koji se ponaša sumnjivo na visećem mostu Klifton. Policajci su stigli u roku od 10 minuta, ali je muškarac već napustio područje, ostavivši kofer za sobom. Drugi kofer je pronađen u blizini ubrzo nakon toga. Nažalost, veruje se da koferi sadrže ljudske ostatke."

Bonus video:

01:04

DVA IMENA STALNO ISPLIVAVAJU U DOSIJEIMA SLOVENAČKE POLICIJE! Najnoviji detalji hapšenja u Ljubljani: Dvojicu sumnjče za ubistvo

(Espreso / Telegraf / Mirror / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.