Gde će mu duša? Zaleteo se, pa iz sve snage udario penzionerku u glavu! Jeziv prizor iz tramvaja (VIDEO)
Incident u tramvaju, Foto: Printscreen/ Youtube/ BILD

KAKO GA NIJE SRAMOTA?

Gde će mu duša? Zaleteo se, pa iz sve snage udario penzionerku u glavu! Jeziv prizor iz tramvaja (VIDEO)

Nakon javne potrage preko medija, počinilac je sada identifikovan i reč je o muškarcu koji je već poznat policiji

Objavljeno:

U Nemačkoj se dogodio jezivi incident kada se putnik (36) tramvaja u Haleu zaleteo i iz sve snage udario penzionerku (84) u glavu naočigled svih prisutnih.

- Sve se desilo još 30. maja kada je u 13.41 čovek ušao na liniju 1 i seo. Posle samo pet minuta on se okrenuo ka penzionerki koja je sedela dijagonalno iza njega. U jednom trenutku muškarac ustaje i razgovara sa ženom držeći ruke ispred tela kao da se moli. Kako pokazuju snimci nadzornih kamera, stariji žena ističe na svom slušnom aparatu da ga nije razumela - objašnjava portparol policije Tomas Miler.

U jednom trenutku ona ga je slučajno dodirnula drškom svog kišobrana, on je pobesneo i počeo da maše rukama, udara je u lice, pa se potom nakratko udaljio, prenosi Bild.

Međutim, ovom jezivom prizoru ni tu nije bio kraj.

Na jednoj od sledećih stanica, on se zaleće i udara je nogom u glavu, a potom izlazi iz vozila kao da se ništa nije dogodilo. Dva minuta kasnije, baka (84) je izašla iz tramvaja, vidno omamljena.

- Osetila sam bol u levoj strani glave u blizini slepoočnice i udarila sam glavom o prozorsko staklo. Nakratko sam bila omamljena - rekla je ona policiji. Kasnije je odvedena na odeljenje intenzivne nege sa opasnim krvarenjem ispod vrha lobanje.

Nakon javne potrage preko medija, počinilac je sada identifikovan i reč je o muškarcu koji je već poznat policiji.

Bonus video:

05:08

NASTAVLJA SE DRAMA IZ GRADSKOG PREVOZA Janković: Javio nam se sugrađanin NOSI ŠARGAREPU da pomogne invalidima da uđu u autobus

(Espreso/ T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.