Majka iz pakla! Ćerku i sina ubila na brutalan način, a ono što je uradila trećem detetu ledi krv u žilama
Avanti Deven, Foto: Fayetteville Police Department

MONSTRUOZNO

Majka iz pakla! Ćerku i sina ubila na brutalan način, a ono što je uradila trećem detetu ledi krv u žilama

Za sada nije poznato kada su deca ubijena

Objavljeno:

Majka petoro dece iz Severne Karoline optužena je da je mučila i ubila dvoje usvojene dece, a sada su isplivali novi užasni detalji.

Avanti Deven (63), koja je optužena da je ubila Blejka i London Deven, navodno je naterala jedno od svoje preostale dece da joj pomogne da se reši tela.

Deca nisu viđena godinama, ali Deven, koja ih je usvojila, nikada nije prijavila njihov nestanak. Svo petoro njene dece je usvojeno, rekli su nadležni.

Deven je uhapšena 23. juna i optužena za smrt svoje ćerke London i nestanak sina Blejka, za kojeg se pretpostavlja da je mrtav.

U aprilu su dva kompleta posmrtnih ostataka pronađena u metalnom buretu na putu Biver Dam u Autrivilu, gradu u Severnoj Karolini.

Potvrđeno je da jedni posmrtni ostaci pripadaju London, dok se drugi ispituju. Međutim, preliminarni izveštaji pokazuju da pripadaju Blejku.

Avante Devin
foto: Fayetteville Police Department

Deven je navodno sklopila jeziv plan da se reši Blejkovog tela, dok je navodno jedno dete naterala da učestvuje u hororu.

- Ukoliko ovo ikad izađe na površinu, moraš da preuzmeš krivicu jer ću ja dobiti smrtnu kaznu - rekla je navodno detetu.

Navodno mu je rekla da zbog godina neće upasti u nevolju ako preuzme krivicu.

Za sada nije poznato kada su deca ubijena. Prema pisanju medija, London bi sada trebalo da ima 27 godina, a Blejk 17.

Bonus video:

01:04

DVA IMENA STALNO ISPLIVAVAJU U DOSIJEIMA SLOVENAČKE POLICIJE! Najnoviji detalji hapšenja u Ljubljani: Dvojicu sumnjče za ubistvo

(Espreso/ Republika/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.