BIVŠA UČESNICA RIJALITIJA UHAPŠENA ZBOG ŠVERCA KOKAINA: Hvalila se da ima firmu Dubaiju, kad ono...
Magdalena Sadlo, Foto: Printscreen/Linkedin

KOKAIN VREDAN 63 MILIONA EVRA

BIVŠA UČESNICA RIJALITIJA UHAPŠENA ZBOG ŠVERCA KOKAINA: Hvalila se da ima firmu Dubaiju, kad ono...

Magdalena je inače nekadašnja učesnica poljskog rijalitija "Ostrvo ljubavi"

Objavljeno:

Magdalena Sadlo (29) priznala je na sudu da je bila deo mreže koja je dopremila kokain vredan čak 63 miliona evra u Veliku Britaniju!

Sadlo, zanosna plavuša i nekadašnja učesnica rijalitija, uhapšena je na aerodromu Hitrou prilikom dolaska iz Dubaija sa velikom količinom kokaina. Na krunskom sudu u Karlajlu priznala je prošlog petka da je nekoliko puta prenosila kokain između marta 2022. godine i maja 2023. godine.

Magdalena je inače nekadašnja učesnica poljskog rijalitija "Ostrvo ljubavi" dok je na svom profilu na LinkedIn mreži navela da je radila u prodaji pre nego što je osnovala kompaniju za iznajmljivanje luksuznih jahti u Dubaiju početkom 2024. godine.

Magdalena Sadlo
Magdalena Sadlo foto: Printscreen/Linkedin

Trenutno se nalazi u pritvoru i čeka izricanja presude.

Na sudu je rečeno da je ogromne količine kokaina, koje su donošene u Veliku Britaniju, organizovana kriminalna banda distribuirala širom zemlje. Nedavno je devet muškaraca osuđeno u istom slučaju na zatvorske kazne u ukupnom iznosu od više od 106 godina.

Nekadašnjoj engleskoj misici Dženifer Jang, podsetimo, preti 20 godina robije u paklenom meksičkom zatvoru nakon što je uhapšena na aerodromu sa 18 kilograma narkotika!

Bonus video:

00:49

ORGANIZOVAN KRIMINAL IMA SAMO JEDAN CILJ! Stručnjaci za Kurir TV o povezanosti Zvicera i Gogića: Školski primer, pogodan za šverc!

(Espreso/Dejli mejl/Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.