"On je veliki zavodnik, previše je mlad, zgodan i pametan...": Insajderi bliski Makronu otkrili šokantne detalje!
Emanuel Makron, Foto: Printscreen/Twitter/@realmarcel1

PAZITE SAMO ŠTA SU IZNELI U JAVNOST

"On je veliki zavodnik, previše je mlad, zgodan i pametan...": Insajderi bliski Makronu otkrili šokantne detalje!

Makron se "kockao" zakazivanjem vanrednih izbora

Objavljeno:

Predsednik Francuske Emanuel Makron navodno nema mnogo prijatelja i nije omiljen u narodu. Insajderi bliski francuskom predsedniku navode da se situacija u zemlji zaoštrava nakon rezultata vanrednih parlamentarnih izbora jer nijedna opcija nije osvojila dovoljan broj glasova da samostalno formira vlast.

Prema pisanju britanskog lista, Makron se "kockao" zakazivanjem vanrednih izbora. O toj odluci se navodno nije konsultovao sa svojim najbližim saradnicima.

"On zaista duboko u sebi želi i potrebno mu je da bude voljen", izjavio je anonimni član Makronovog "najbližeg kruga".

Emanuel Makron
Emanuel Makronfoto: EPA-EFE/LUDOVIC MARIN / POOL MAXPPP OUT

Druga osoba iz najbližeg okruženja francuskog predsednika kaže da je on (Makron) "veliki zavodnik". Međutim, dodaje da ga narod baš i ne voli.

"Makron je veliki zavodnik, on želi sve da zavede. Ali većina Francuza ima karakter i gaji veliku mržnju prema njemu. On je previše mlad, zgodan i pametan za većinu Francuza. I u našim genima je da želimo da obezglavimo svog lidera", izjavila je druga osoba bliska Makronu.

Kako se dalje navodi u tekstu britanskog lista, Makron se isto ponaša i prema drugima. To se odnosi na "opasnu i prepoznatljivu retoriku", kao u slučaju Kine i Tajvana.

Emanuel Makron
Emanuel Makronfoto: Profimedia

"Dejli Mejl" piše da je Kina kroz istoriju poznata po laskanju i manipulaciji, a kineski predsednik Si Đinping je "odigrao na kartu Makronovog narcizma". Kineska strana smatra da je Makron prekršio protokol prilikom posete Pekingu kada je održao govor duži od Sija.

Bliski saradnici Makrona tvrde da on "mrzi" Donalda Trampa, bivšeg predsednika Sjedinjenih Američkih Država. Tramp je 2018. godine ismevao Makrona zbog "niskog rejtinga", a mislio je da može i da pridobije ruskog predsednika Vladimira Putina na početku rata u Ukrajini.

Bonus video:

01:14

SPRSKI NOVINAR UŽIVO IZ PARIZA: Francuska poslala JAKE SPECIJALNE SNAGE, Makron opet pozvao na sastanak pod nazivom HITNO!

(Espreso/ Daily Mail/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.