ZANOSNA SLOVENKA POVUKLA POTEZ KOJI JE ŠOKIRAO CEO SVET: Detalji FRAPIRALI JAVNOST, da li je OVO MOGUĆE?
Melanija Tramp, Foto: EPA/HARISH TYAGI

šta mislite o ovome?

ZANOSNA SLOVENKA POVUKLA POTEZ KOJI JE ŠOKIRAO CEO SVET: Detalji FRAPIRALI JAVNOST, da li je OVO MOGUĆE?

Saznaju se sada detalji dogovora bračnog para Trampa, koji će stupiti na snagu ukoliko on odnese pobedu

Objavljeno:

Melanija Tramp nije bila uz muža tokom nedavne debate između predsedničkih kandiata za novembarske izbore u Americi. Bivši predsednik SAD Donald Tramp suočio se sa aktuelnim prvim čovekom ove zemlje Džozefom Džoom Bajdenom kog je podržala supruga Džil Bajden. Saznaju se sada detalji dogovora bračnog para Trampa, koji će stupiti na snagu ukoliko on odnese pobedu.

Ukoliko Donald Tramp pobedi na izborima, Melanija Tramp neće biti prva dama SAD sa punim radnim vremenom.

"Melanija je sklopila dogovor sa svojim suprugom da, ako on dobije na izborima, ona neće morati da bude na dužnosti prve dame 24/7", rekao je izvor.

Novi detalji saznaju se nakon debate i u momentu dok se komentariše da će sin Trampovih na jesen krenuti na studije na Univerzitetu u Njujorku. Ako Tramp postane po drugi put američki predsednik, njegovi studentski dani moraće da se prilagode tome.

Baron Tramp mogao bi da bude izložen dodatnom stresu kao brucoš i sin predsednika, predstavnika Republikanske partije, u pretežno demokratskom gradu. Melanija želi da bude uz sina, i brine je dodatna pažnja koja može da bude usmerena na Barona, kao i reakcije drugih studenata na Tajnu službu koja bi pratila poznatoog naslednika, tvrdi insajder.

Melanija Tramp
Melanija Tramp foto: Profimedia

Melanija sprečila da se Baron bavi politikom

"Melanija je izuzetno zaštitnički nastrojena majka i čak je odbacila ideju da Baron služi kao republikanski delegat na Republikanskoj nacionalnoj konvencijI na Floridi", dodaje izvor.

Njeni predstavnici za štampu objavili su prošle godine da Baron sa žaljenjem odbija ponudu Republikanske stranke Floride da bude delegat.

"Iako je Baron počastvovan što ga je Republikanska stranka Floride izabrala za delegata, on nažalost odbija da učestvuje u tome zbog obveza", piše u saopštenju.

Ostala deca Donalda Trampa Erik, Donald Junior i Tifani Tramp jesu delegati. Ćerka Ivanka Tramp povukla se iz politike.

Ivanka Tramp
Ivanka Tramp foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

Melanija se jedva uselila u Belu kuću tokom prvog Trampovog mandata

Insajder napominje da se Melanija Tramp koja je napravila presedan nedolaskom na debatu, oseća sigurno u Njujorku i da želi da Baron studira u tom gradu.

"Ona može da pruži i emocionalnu i fizičku podršku svojom blizinom. Svi se sećaju kako je odlagala selidbu u Vašington sve dok Baron nije završio školsku godinu".

Time se opravdavao njen kasniji dolazak u Belu kuću nakon što je Tramp 2017. proglašen za predsednika Amerike. Čak se nagađalo da bi Ivanka Tramp mogla da je zameni na toj funkciji, a kasnije se saznalo da su razlog bili i bračni problemi.

Donald je blizak sa sinom, a ukoliko postane predsednik, neće imati mnogo vremena za ulogu oca.

1 / 9 Foto: Profimedia

Veruje da će majke odnosno roditelji razumeti privrženost Melanije njihovom detetu.

"Donald veruje Melanija brine o njihovom sinu na isti način na koji je Ivana Tramp odgajala decu i što se pokazalo dobro za Ivanku, Eriku i Donalda Juniora".

Podsetimo, Tramp je sa bivšom suprugom Ivanom Tramp dobio troje dece, iz braka sa Marlom Mejpls ima ćerku Tifani.

Pisalo se ranije da se Melanija Tramp sprema da ponovo bude prva dama SAD i ostavi veliki istorijski trag. Dogovor o kojem piše Page six mogao bi da promeni tu priču.

Bonus video:

04:25

TRAMP BI MOGAO PODRŽATI NETANJAHUA! Đokić tvrdi: Izjavio je da će završiti ukrajinski sukob za 24 sata zbog POPULARNOSTI

(Espreso/ Zenablic.rs/ Jelena Milenković/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.