ČUVARKA SPAVALA SA ZATVORENIKOM PA SE POJAVIO SNIMAK: SE*S AFERA trese zatvor, svima je poznata po OVOME
Linda De Susa Abri, Foto: DRUSTVENE MREZE

skandal

ČUVARKA SPAVALA SA ZATVORENIKOM PA SE POJAVIO SNIMAK: SE*S AFERA trese zatvor, svima je poznata po OVOME

U međuvremenu se oglasila njena sestra koja je rekla da ju je upozorila da "ne meša svoj životni stil sa poslom", jer će u suprotnom "osetiti posledice"

Objavljeno:

Zatvorski službenik je uhapšena zbog snimka na društvenim mrežama koji navodno prikazuje kako ima seks sa jednim zatvorenikom u zatvorskoj ćeliji, dok ih drugi snima.

Kako "Dejli mejl" ekskluzivno saznaje, službenica je identifikovana kao Linda De Susa Abri (31), a široj javnosti je poznata od ranije — kada se pojavila u dokumentarcu o orgijama i svinger klubovima.

"Skotland Jard" je saopštio da je istraga pokrenuta u petak "nakon što su policajci obavešteni o video snimku koji je navodno snimljen u HM zatvoru Vendsvort", dok se sada dodaje da je Linda nedavno napustila posao zatvorskog službenika nakon skandala.

Zvezda dokumentarca za odrasle

Dodaje se da je žena uhapšena zbog sumnje da je nedolično obavljala javne funkcije, nakon čega je privedena policiji. "Vendsvort" je zatvor za muškarce B kategorije u jugozapadnom Londonu.

- Istrage se nastavljaju. Ostajemo u bliskom kontaktu sa Ministarstvom pravde - istakao je portparol metropolitenske policije, dok je njegov kolega, portparol zatvorske službe dodao da se "korupcija osoblja ne toleriše" i da "bivši zatvorski službenik, koji je navodno prikazan na snimku, prijavljen policiji".

Kako se navodi, Linda i njen suprug Nejtan su bili zvezde emisije "Open House: Veliki seksualni eksperiment" na Kanalu 4, "u kojoj su parovi pomerali granice odnosa u luksuznom seoskom bekstvu", kako navodi "Dejli mejl". Emisija je prikazana prošle godine.

Oglasila se rođena sestra

U međuvremenu se oglasila njena sestra koja je rekla da ju je upozorila da "ne meša svoj životni stil sa poslom", jer će u suprotnom "osetiti posledice".

- Ona je svinger. Bila je u programu na Kanalu četiri pod nazivom Open House. Nikad to nisam videla. To nije nešto što bih gledala sa svojom mlađom sestrom. Izgradila sam veliku zajednicu na svojim društvenim medijima – propovedam fitnes i Boga – ali kada su je njeni fanovi pronašli, našli su i mene i počeli su da mi šalju poruke. Morala sam sve da blokiram jer nije nešto sa čime bih želela da budem povezana - ispričala je njena sestra Andriana i dodala da je "brutalno rekla sve što ima Lindi, kao i da je njena sestra izabrala pogrešan put".

Kako je naveo "Dejli mejl", Linda je takođe aktivna na sajtu "Onli fens", koji je poznat po eksplicitnom sadržaju.

Rekonstrukcija eksplicitnog snimka

Kako prenosi "Dejli mejl", na snimku se vidi Linda kako u uniformi ulazi u zatvorsku ćeliju i počinje da izvodi seksualni čin nad neidentifikovanim zatvorenikom u zatvoru kategorije A u jugozapadnom Londonu.

Na snimku se zatim vidi kako ima seks sa zatvorenikom dok njegov cimer snima mobilnim telefonom. Na snimku ćelije vidi se televizor i gomile odeće nagomilane preko kreveta na sprat, dok prijatelj koji puši dok snima kaže: "Momci, mi smo ušli u istoriju, evo šta vam govorim".

Radio službenice zatvora, ostavljen na bočnom stolu, neprestano pucketa sa njenim kolegama koji se čuju na drugim kanalima iznad buke ostalih zatvorenika, dok se čini da u jednom trenutku neko pokuša da uđe u ćeliju, pri čemu se čuje kako čovek koji snima, kaže osobi sa druge strane vrata "daj mi minut, jednu sekundu".

Zatvorenik koji snima ovaj skandal se čuje kako kaže svom prijatelju da nastavim, a zatim okreće kameru ka sebi i uz osmeh kaže "Ovako se živi u Vendsvortu", a potom dodaje svom cimeru iz ćelije da je "opasan" što ima seks sa službenicom.

Inače, Zatvor "Vendsvort" je stavljen pod posebnim merama nakon prošlog izveštaja glavnog zatvorskog inspektora Čarlija Tejlora, koji je otkrio da osamdeset odsto zatvorenika dele ćelije dizajnirane za jednu osobu, 44 odsto je pozitivno na drogu, a neki se i po pet dana nisu tuširali.

Izgrađen pre više od 170 godina, Vendsvort je jedan od najstarijih i najpoznatijih zatvora u zemlji. Imao je dosta visokoprofiliranih zatvorenika, od Oskara Vajlda do, nedavno, teniske zvezde koja je bankrotirala Borisa Bekera.

Bonus video:

02:01

MLATE LOVU OD GOLIH SLIKA NA ONLI FENSU! Pogledajte koliko koštaju EKSPLICITNI snimci Šavije, Jelene Krunić, Mace i ostalih

(Espreso/ Blic/Dejli mejl, Skaj njuz/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.