VRELA CRNKA IZ PRVE RUKE SAZNALA KOLIKO ŠEIK PLAĆA KAD ŽELI ŽENU: Nemoralna ponuda je OSTAVILA U ŠOKU, a CIFRA...
Stefani Silverira, Foto: Printscreen Facebook / Stephanie Silveira

LELE

VRELA CRNKA IZ PRVE RUKE SAZNALA KOLIKO ŠEIK PLAĆA KAD ŽELI ŽENU: Nemoralna ponuda je OSTAVILA U ŠOKU, a CIFRA...

Na prvu loptu je mislila da je u pitanju šala, međutim...

Objavljeno:

Atraktivna brazilska influenserka Stefani Silverira ne prestaje da intrigira javnost svojim provokativnim objavama, a jednom prilikom je otkrila kakvo je "zanimljivo iskustvo" imala dok je bila na odmoru u Dubaiju.

Naime, ona je otkrila da joj je bogati šeik, nakon upoznavanja i kratkog razgovora, ponudio čak 456 hiljada evra - samo kako bi pristala da ode na sastanak sa njim.

Ona je navodno, uprkos primamljivoj ponudi, priznala da je kategorički rekla "ne".

- "Ma mislila sam da je u pitanju neka šala. Međutim, prijatelj mi je objasnio da su takve ponude u Dubaiju sasvim uobičajene. Naprosto sam ostala u šoku" - ispričala je atraktivna crnka i naglasila da je nemoralna ponuda ovog moćnika nije uvredila.

Ona je tom prilikom naglasila da je zarađivala i više nego dovoljno na platformi za odrasle, tako da je mogla sebi da ispuni svaku želju.

1 / 4 Foto: Printscreen Facebook / Stephanie Silveira

Istakla je da živi život o kojem je nekada sanjala - putuje, investira i pomaže svojoj porodici.

- Nudili su mi da učestvujem u jednom rijaliti šou, da se takmičim na izborima za miss, pa čak i snimam filomve za odrasle u Velikoj Britaniji. Sve su ponude bile izdašne, ali ništa bolje od onoga što već zarađujem na raznim platformama. Sve je to lepo, ali ništa nije bolje od slobode u kojoj uživam. A mogu snimati ono što sama poželim, putovati i upoznavati nove ljude - bila je iskrena.

Bonus video:

00:08

DARA ZAPALILA U DUBAI, UŽIVA ZA SVE PARE: Pevačica se pohvalila POGLEDOM od kog staje dah, i raskošnom TRPEZOM u hotelu! (VIDEO)

(Espreso/ T.M)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.