UGLEDAO ČISTAČICU, PA JE ZAMOLIO DA SKINE ŠLEM: Iste sekunde je ZANEMEO, iza uniforme se krila LEPOTICA! (VIDEO)
Čistačica, Foto: Printscreen/Tik Tok

KAKVA LEPOTICA!

UGLEDAO ČISTAČICU, PA JE ZAMOLIO DA SKINE ŠLEM: Iste sekunde je ZANEMEO, iza uniforme se krila LEPOTICA! (VIDEO)

Često se misli da je ovaj posao namenjen muškarcima i ženama niskog socijalnog statusa koji nisu obrazovani ,te neretko da su i sami prljavi i aljkavi

Objavljeno:

Pojedina zanimanja često su osporavana i na meti predrasuda. Jedno od njih je i posao đubretara, čitstača ulica zahvaljujući kojima gradovi izgledaju lepše i urednije. Dok svi odmaramo oni vredno rade kako bi nam omogućili da živimo u čistijem okruženju.

Često se misli da je ovaj posao namenjen muškarcima i ženama niskog socijalnog statusa koji nisu obrazovani ,te neretko da su i sami prljavi i aljkavi. Međutim, svaka predrasuda je tu da se sruši i demantuje.

Čistačica
Čistačicafoto: TIKTOK.COM/@SEMKAVKVADRATE

Jedan ulični fotograf koji okom objektiva beleži zanimljive kadrove koji mu privuku pažnju, nije ni slutio da će napraviti viralni video snimak koji je obišao svet. Naime, on je ugledao mladu ženu kako u kombinezonu čisti ulice. Prišao joj je i zamolio za fotografiju. Bio je očaran njenom prirodnom lepotom.

Iako je u početku bila sramežljiva, devojka se opustila i skinula šlem, koji joj je bio deo uniforme, i strpljivo pozirala ispred objektiva. Malo je reći da bi lepotom mogla da parira nekim od najlepših žena sveta. To su primetili i TikTokeri koji su rekli da bi ova devojka mogla da se prijavi na izbor za Mis sveta, te sa se nadaju da će neko iz modne industrije primetiti njenu lepotu i omogućiti joj karijeru.

Bonus video:

02:16

URADI NEŠTO DRASTIČNO DA SMEĆE POSTANE FANTASTIČNO Mnoge škole u Srbiji učestvovale u akciji OVO JE BIO NJIHOV ZADATAK

(Espreso/Kurir.rs/Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.