RAZLIKA IZMEĐU NJIH JE 40 GODINA, ALI TO NIJE GLAVNI PROBLEM: Žena (68) zavolela mlađeg, JEDNU STVAR NEĆE DA URADI
Pet i Sem, Foto: Printscreen/youtube.com/@TLCTVUK

brak

RAZLIKA IZMEĐU NJIH JE 40 GODINA, ALI TO NIJE GLAVNI PROBLEM: Žena (68) zavolela mlađeg, JEDNU STVAR NEĆE DA URADI

Čak i ljudi iz njenog okruženja sumnjaju u njihovu ljubav, a ni budući mladoženja nije ostavio sjajan utisak

Objavljeno:

Razlika u godinama ne mora nužno biti kobna po ljubavnu vezu ili brak, ali ipak sa razlogom tražimo partnere koje su barem približno iste generacije. Ipak, Sem i Pet ne veruju da će njihov generacijski jaz stati na put njihovoj sreći.

Sem ima 28 godina i trenutno živi u Pakistanu, gde i radi kao medicinski brat, dok njegova draga Pet ima 68 godina i živi u Engleskoj.

Nedavno su postali zvezde emisije "90 dana verenici" u kojoj je Pet koristila svaku priliku da opravda njihov odnos. Iako žive na suprotnim krajevima sveta, iako mu ona šalje finansijsku pomoć i čuju se preko video-poziva - "ljubav je prava", tvrde oni.

Pet je medicinska sestra u penziji, ali oseća se "mlado u duši" i "slobodnog duha", kako navodi, a Sem joj je u samom početku bio vrlo privlačan. Kao najseksepilniji deo na njenom dečku navela je njegovu "jareću bradicu".

- Njegov san je da radi u Međunarodnoj zdravstvenoj organizaciji, a ja kao njegova devojka želim da ga podržim u ostvarenju svog sna. Kupila sam mu motor, da mu bude lakše da odlazi na posao koji trenutno radi, ali jedva čekam da dođe kod mene u Englesku - navodi ona, prenosi "TheSun".

Pet je naglasila jednu vrlo važnu stvar za nju - intima. Naime, ona je nekoliko puta napomenula da su "varnice" među njima vrlo jasne, ali da je ona žena sa tradicionalnim načelima. Zato, kupiće poseban krevet za njenog dragog Sema, jer ne veruje u intimne odnose pre braka. Kao rešenje za njenu "nestrpljivost" navodi upravo - brak.

Kako je rekla u jednom trenutku "ne zna hoće li odoleti privlačenju". Sem je njen istomišljenik, zbog čega ga ona "još više voli", kako govori.

Ipak, nisu svi iz njenog bliskog okruženja ubeđeni u njihovu bajku. Naime, nejna drugarica Ana sumnja da je u pitanju prevara.

- Malo mi je sumnjiva sama razlika u godinama, ali se ipak nadam da je ovo prava ljubav - kaže Ana.

Što se budućnosti tiče, ovaj uskoro bračni par dotakao se i te teme. Pet je obavila važan razgovor sa Semom i "otkrila mu da neće moći da mu rodi decu", a na njenu radost, on je rekao da je to sasvim u redu sa njim.

Kada su priznali njegovom mlađem bratu da su više od prijatelja, on je razočaravajuće rekao da je "previše stara za njega".

- Znam da je previše stara za mene, ali pomaže mi i podržava me - odgovorio je.

Sem nije želeo da potvrdi da će njihova veza potrajati, jer je rekao da će vreme pokazati.

Bonus video:

02:53

RUSKINJU ODUŠEVIO SVAKODNEVNI SRPSKI OBIČAJ KOJI U RUSIJI NE POSTOJI: Mi smo jedan slovenski narod, a najveća razlika je u OVOME

(Espreso/Ona/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.