OVA MAMA DOJI KAD GOD BEBA KAŽE: Ona ne bira vreme i mesto, a njen INSTAGRAM je sve što danas treba da vidite FOTO
Dojenje, Foto: INSTAGRAM/NURTURINGNOVAS

prelepo

OVA MAMA DOJI KAD GOD BEBA KAŽE: Ona ne bira vreme i mesto, a njen INSTAGRAM je sve što danas treba da vidite FOTO

Iako svi znamo da je dojenje predivno, dok beba ogladni na nekom javnom mestu, mnoge mame ipak će se skloniti u mirnije mjesto i sakriti od mogućih znatiželjnih pogleda

Objavljeno:

Iako ova mama stalno objavljuje fotografije na kojima doji u javnosti, fotka i video iz bazena izazvali su najviše pozornosti javnosti. Mnoge poznate mame i influenserke na društvenim mrežama promoviraju dojenje u javnosti, koje je kod mnogih i dalje tabu, a do pre dve godine nije ni bilo legalno u svim američkim saveznim državama.

Iako svi znamo da je dojenje predivno, dok beba ogladni na nekom javnom mestu, mnoge mame ipak će se skloniti u mirnije mjesto i sakriti od mogućih znatiželjnih pogleda.

Nekim bebama odgovara mir i tišina kad jedu, ali neke bebe žele sisati gde god bile. Zato su toliko važne fotografije dojenja u javnosti koje svim majkama, ali i svima drugima pokazuju koliko dojenje osnažuje ženu i koliko je važno za dete, ne samo kao ishrana, nego i za psihološki razvoj deteta i povezivanje mame i bebe.

Mnoge slavne mame, glumice, manekenke, pevačice i influenserke često objavljuju fotografije dojenja u javnosti, a ako pogledaš Instagram profil influenserke Katye Nove, možeš pronaći mnoge predivne fotografije dojenja, na plaži, dok kuva, na festivalu... Jedna od najzanimljivijih serija fotografija (i video) svakako je ona nastala u bazenu pre nekoliko godina na kojima doji dete koje tada nije imalo ni godinu dana, a koja je postala viralna.

Inače, u nekim zemljama dojenje u javnosti bilo je zakonom zabranjeno, a u SAD-u postalo je legalno u svih 50 saveznih država tek 2018 godine. Katya ima dvoje dece, a skupili smo nekoliko njenih najljepših fotografija kad doji.

Bonus video:

07:49

TRUDNICE POTPISUJU SAGLASNOST KOJOM SE BOLNICA OSLOBAĐA ODGOVORNOSTI? Dokument koji izaziva ŠOK i nevericu na društvenim mrežama!

(Espreso / miss7mama.24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.