HOROR NA AERODROMU: Britanka se namerno makazama IZBOLA PO VRATU, evo u kakvom je STANJU
Aerodrom, Foto: EPA RONALD WITTEK

strašno!

HOROR NA AERODROMU: Britanka se namerno makazama IZBOLA PO VRATU, evo u kakvom je STANJU

Neimenovanoj ženi je ukazana pomoć na licu mesta

Objavljeno:

Jedna žena (54) iz Velike Britanije se od sinoć bori za život nakon što je sama sebe nekoliko puta izbola makazama po vratu ispred apoteke na aerodromu Ibica, u Španiji, naočigled turista i prolaznika.

Naime, kako prenose tamošnji mediji, njeno stanje je prvobitno bilo opisano kao "ozbiljno, ali stabilno", nakon što je hitno prebačena u ostrvsku bolnicu "Can Mises".

Ali danas popodne se njeno stanje pogoršalo, usled čega se nalazi u "kritičnom" stanju na bolničkoj jedinici intenzivne nege.

"Namerno se izbola po vratu"

Neimenovanoj ženi je ukazana pomoć na licu mesta kako bi se mogla stabilizovati pre nego što stigne u bolnicu nešto pre podne. Rečeno je da se više puta ubola u vrat neposredno ispred apoteke. Slike sa lica mesta pokazuju krv po celom podu aerodromskog terminala, za koji se tvrdi da je u to vreme bio zauzet.

Policija koja je sinoć vršila uviđaj skoro je odmah izašla na lice mesta.

"Pokušala sam da je zaustavim"

Nije odmah bilo jasno da li je žena u to vreme bila sama ili sa drugim ljudima i šta ju je navelo da se povredi. U ovoj fazi takođe nije poznato da li se spremala da se ukrca na let.

- Pokušala sam da je zaustavim, ali bilo je teško jer je bila krupna žena - objasnila je radnica apoteke gde je žena kupila makaze.

- U to vreme u apoteci je bilo i drugih ljudi. Napolju je bilo krvi po celom podu pre nego što su radnici aerodroma stigli da ga očiste nakon što je žena odvezena kolima hitne pomoći - objasnio je svedok ovog nemilog događaja.

Bonus video:

00:08

Sletanje na aerodrom po kiši

(Espreso/Blic/Marija Sušić/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.