PAKLENI PETAK ZA VELIKI DEO BALKANA: Pogledajte haos u Podgorici i Splitu - PRIZORI ZA NEVERICU (VIDEO)
Gužva u Podgorici, Foto: Printscreen/Youtube/Dan

UŽIVO SA PUTEVA

PAKLENI PETAK ZA VELIKI DEO BALKANA: Pogledajte haos u Podgorici i Splitu - PRIZORI ZA NEVERICU (VIDEO)

Nestanak struje svima je doneo velike probleme, a posebno onima koji su se zatekli u automobilima na ulicama

Objavljeno:

Pakleni petak za veći deo Balkana! U Crnoj Gori, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Albaniji došlo je do nestanka struje, što je izazvalo kolaps u svakodnevnom funkcionisanju.

Nestanak struje svima je doneo velike probleme, a posebno onima koji su se zatekli u automobilima na ulicama. Snimci koji nam stižu iz Splita, Sarajeva i Podgorice dokazuju koliko su se čak i najiskusniji vozači zbunili i usporili, trudeći se da prevaziđu novonastalu situaciju.

Haos u Podgorici

Slična situacija je i u Podgorici. U gradu pod Goricom vozači ne znaju na koju bi stranu trebalo da krenu, pokušavajući da izbegnu potencijalne sudare.

Kolaps u Sarajevu

Ništa drugačija situacija nije ni u Sarajevu. Kako semafori ne rade, a temperatura je izuzetno visoka, tako vozači pokušavaju da ostanu koncentrisani i da lagano upravljaju svojim vozilima ne bi li izbegli sudare.

Sirene u Splitu

Kako piše hrvatski Indeks, Dalmacija je oko 12:25 ostala bez struje. U Splitu ne rade semafori, što je prouzrokovalo saobraćajni kolaps. Takođe, konstantno se čuju i sirene hitnih službi. Ulicam pod sirenama prolaze i vatrogasna vozila.

Bonus video:

49:09

REDAKCIJA 21.06.2024. 2. DEO

(Espreso/Blic/Index, Dan, Avaz/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.