DEVOJKA KRENULA BICIKLOM IZ SRBIJE ZA TEMIŠVAR, PA JE NAPAO ČOPOR PASA! Ovo nije prvi slučaj "ZNAM DOBRO TE PSE"
Bicikl ilustracija, Foto: Rina

HOROR

DEVOJKA KRENULA BICIKLOM IZ SRBIJE ZA TEMIŠVAR, PA JE NAPAO ČOPOR PASA! Ovo nije prvi slučaj "ZNAM DOBRO TE PSE"

Prema navodima, devojka je u jednom trenutku usporila vožnju, nadajući se da će tako primiriti razjarene pse. Nažalost, oni su tada skočili na nju

Objavljeno:

Devojka, koja je krenula iz Srbije za Temišvar biciklom doživela je horor kada ju je napao čopor lutalica i naneo joj teške povrede.

Neimenovana devojka je bila u društvu dvoje prijatelja kada ih je čopor napao na području Rumunije. Njeni prijatelji su prošli nepovređeni, a kako je ona bila zadnja u koloni, psi su joj oborili bicikl i izujedali je. Nesrećna devojka je odvedena pravo u operacionu salu.

Prema navodima, devojka je u jednom trenutku usporila vožnju, nadajući se da će tako primiriti razjarene pse. Nažalost, oni su tada skočili na nju. Devojka je spasena samo brzom reakcijom prijatelja, koji su dotrčali i oterali pse.

Devojka je ostala da leži na zemlji sa brojnim ujedima, najviše u predelu leve noge i hitno je transportovana u bolnicu.

Ljudi koji žive na ovom području rekli su za medije da već dugo strahuju da će i sami postati žrtve čopora koji hara na području Temišvara. Navode da devojka koja je zadobila jezive povrede nije jedina žrtva. Kako ističu, u martu je izujedan muškarac, koji je takođe vozio bicikl na ovoj deonici.

"Iz kuće ne izlazim bez kamenica. Znam ja dobro te pse, dva su velika, a jedan je ogroman", rekao je jedan meštanin, koji se nada da će povređena devojka biti dobro.

Nije poznato da li će devojci ostati neke trajne posledice napada.

Bonus video:

02:40

AKO PAS MRDA REPIĆEM, NOŽEM BI MU IZVADILI SRCE I PILI KRV! Stručnjak progovorio o RITUALU JEZIVE SEKTE koja se nalazi u Srbiji

(Espreso/Telegraf/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.