BAKA IZ SRBIJE NAČISTO POLUDELA ZA PUTINOM: Rus je OPČINIO ZA SVE PARE, zemlja U TRANSU ZBOG NJENIH REČI! (VIDEO)
Vladimir Putin, Foto: GAVRIIL GRIGOROV/SPUTNIK/KREMLIN POOL, printscreen/tiktok/emilijatomicc

HIT!

BAKA IZ SRBIJE NAČISTO POLUDELA ZA PUTINOM: Rus je OPČINIO ZA SVE PARE, zemlja U TRANSU ZBOG NJENIH REČI! (VIDEO)

Njeno oduševljenje ruskim predsednikom snimila je njena unuka i postavila na društvene mreže, a video je brzo postao viralan

Objavljeno: 16:21h

Ruski predsednik Vladimir Putin, uprkos odlukama i potezima koje mnogi u svetu osuđuju, i dalje ima veliki broj pristalica ne samo u Rusiji već i van nje, a naročito u Srbiji.

Jedna od Putinovih najvećih obožavateljki je baka iz Srbije koja ima brojne fotografije sa njegovim likom i pomno prati svaki njegov potez.

Njeno oduševljenje ruskim predsednikom snimila je njena unuka i postavila na društvene mreže, a video je brzo postao viralan.

- Moja baba je sa mojim dedom više od 50 godina, ali ovako priča o Putinu - navela je unuka u opisu snimka u kom baka ushićeno priča o ruskom lideru.

- Ma, nema šta ne zna, čoveče, šta mu ne ide. I podmornice zna, ma sve živo... Lov, ribolov... Ne znam, one borilačke veštine, sine, sve živo zna. Sve, sine! Sve! Od rvanja, džudoa, tekvonda, od ne znam šta još, šta ne zna čovek. Sve su ga snimali, videla sam ga na televiziji, bio je strašan! Strašan! - priča baka sa širokim osmehom dok unuka lista kalendar sa Putinom fotografijama.

Mnogi ljudi su podržali ovu baku u komentarima ispod snimka.

"Ja sam ova baka" rekla je jedna devojka želeći da objasni da je i ona Putinov fan, a izdvojili su se i komentari "Bravo, bako!", "Ovako se i ja oduševljavam ovim čovekom", "Sve naše mame i bake se lože na Putka", "Sve je u pravu".

Međutim, bilo je i onih koji su Putina poredili sa diktatorom i koji su ovaj snimak ocenili kao "tužan".

Bonus video:

06:55

PUTIN ZAGRMEO NA PRVOM OBRAĆANJU NAKON POBEDE: Ko god je hteo da nas uplaši MORA DA RAZUME JEDNO! Imamo grandiozne projekte!

(Espreso/ 24sedam/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.