OBJAVLJENO PISMO KOJE JE DEVOJKA POSLALA VERENIKU PRE NEGO ŠTO JU JE SVIREPO UBIO: Preklinjala ga je DA PRESTANE...
Gabi i Brajan, Foto: PRINTSCREEN/INSTAGRAM/GABSPETITO

FBI OBJAVIO DETALJE

OBJAVLJENO PISMO KOJE JE DEVOJKA POSLALA VERENIKU PRE NEGO ŠTO JU JE SVIREPO UBIO: Preklinjala ga je DA PRESTANE...

Ovo pismo ukazuje na tenzije između para pre putovanja 2021. godine, na kojem je Brajan ubio svoju mladu verenicu

Objavljeno:

Gabi Petito je jednom zamolila dečka Brajana Londrija da prestane da je "zove pogrdnim imenima", vidi se u pismu koje je objavio FBI.

Ovo pismo ukazuje na tenzije između para pre putovanja 2021. godine, na kojem je Brajan ubio svoju mladu verenicu.

"Brajane, znaš koliko te volim. Zato (a ovo pišem sa ljubavlju), molim te prestani da plačeš i da me nazivaš pogrdnim imenima jer smo mi tim i ovde sam sa tobom", napisala je Gabi u pismu u kojem nije naveden datum, prenosi CNN.

Pismo je deo istrage FBI koja uključuje i 366 stranica izveštaja.

"Uvek ću ti čuvati leđa. Tvoj bol me ubija. Ne pokušavam da budem negativna, ali sam frustrirana što ne mogu više da uradim", napisala je Petito.

Iako je nejasno kada je pismo napisano, Petito pominje planove da zajedno rade na kombiju kojim će kasnije krenuti na put, koji se završio kasno u leto 2021. Gabinim nestankom.

1 / 3 Foto: PRINTSCREEN/INSTAGRAM/GABSPETITO

Pronađena je više od nedelju dana nakon što su njeni roditelji prijavili njen nestanak, zadavljenu u Nacionalnoj šumi u Vajomingu. Mrtvozornik je utvrdio da je bila mrtva tri do četiri nedelje pre nego što je pronađena.

U to vreme, Londri, koji se vratio kod svojih roditelja na Floridi bez Gabi, nestao je u rezervatu prirode, što je dovelo do višenedeljne potrage.

Njegovi ostaci su na kraju pronađeni pored brojnih njegovih ličnih predmeta, uključujući i svesku u kojoj je FBI rekao da je priznao ubistvo verenice. Utvrđeno je da je umro samoubistvom.

Gabino pismo čini samo dve od stotina stranica uključenih u dokumente FBI-ja objavljene na veb stranici na kojoj agencija deli zapise kao odgovor na zahteve na Zakono o slobodi informacija.

Bonus video:

04:58

NE VERUJEM DA ĆE ALEKSI SUDITI ZA UBISTVO IZ MILOSRĐA Advokat otkrio u kojim slučajevima je ovo moguće: IPAK JE UBIO TROJE LJUDI

(Espreso/ Telegraf/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.