OVO JE DEVOJKA LEPOTANA KOJI JE IZAZVAO POTRESE U EVROPI: On kao sam APOLON, a ona... jedno vam neće PROMAĆI (FOTO)
Žordan Bardel, Foto: Lafargue Raphael/ABACA / Abaca Press / Profimedia

KO JE ONA?

OVO JE DEVOJKA LEPOTANA KOJI JE IZAZVAO POTRESE U EVROPI: On kao sam APOLON, a ona... jedno vam neće PROMAĆI (FOTO)

Harizmatični predsednik stranke Žordan Bardel postao je glavna tema medija

Objavljeno: 19:25h

Evropski parlament je objavio prvu procenu rezultata glasanja u Francuskoj, gde je "Nacionalno okupljanje", predvođeno Žordanom Bardelom, osvojilo 31, 5 odsto glasova. Iako je zaštitno lice i dalje Marin Le Pen, priče o njenom kolegi iz partije i štićeniku Žordanu Bardelu ne prestaju.

Za kratko vreme mladi Bardela je osvojio srca Francuske, što pokazuju i novi rezultati - partija Emanuela Makrona osvojila je dvostruko manji broj glasova, sa 15,2 odsto, a socijalisti 14 odsto. Deluje kao da je Makronu vreme odbrojano, a njegov suparnik glavna je tema francuskih medija.

Marin Le Pen je i dalje zaštitno lice francuske krajnje desnice, ali njen 28-godišnji štićenik sve više krade pažnju.

Političar rođen u Parizu postao je poznato ime u francuskoj politici u relativno kratkom vremenskom periodu otkako je postao šef stranke krajem 2022.

Harizmatični predsednik stranke Žordan Bardel postao je glavna tema medija, a svi se pitaju, ko je osvojio srce mladog političara?

1 / 3 Foto: Daniel Dorko / AFP / Profimedia

Do odgovora na ovo narod nije morao da gledala daleko, naime, mladi Žordan našao je ljubav u partiji - ili u porodici jedne od glavnih članova partije.

Naime, Žordan je u dugoj vezi sa sestričinom Marin Le Pen, Nolvin Olivier. Nolvin je ujedno i unuka Žan Mari Le Pena, bivšeg političara i predsednika partije, značajne figure u Francuskoj od 1972. pa sve do 2011. godine.

Žordan i Nolvin su navodno uplovili u vezu 2020. godine, ali retko kad su se pojavljivali zajedno u javnosti, sa ciljem da štite svoju privatnost. Ona je međutim u nekoliko navrata bila sa njim na konferencijama i političkim dešavanjima, podržavajući i svoju tetku Marin Le Pen.

Mnogi su zainteresovani za privatni život ovog političara, a mnogi tvrde kako su se on i Nolvin rastali psole nekoliko godina veze, što on nikad nije potvrdio, ali ni demantovao.

Bonus video:

01:14

SPRSKI NOVINAR UŽIVO IZ PARIZA: Francuska poslala JAKE SPECIJALNE SNAGE, Makron opet pozvao na sastanak pod nazivom HITNO!

(Espreso/T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.