BAJDENOV SIN PROGLAŠEN KRIVIM! Doneta još jedna ISTORIJSKA PRESUDA, porota većala 3 sata!
Hanter Bajden, Foto: EPA-EFE/MICHAEL REYNOLDS

PADAJU KAO DOMINE

BAJDENOV SIN PROGLAŠEN KRIVIM! Doneta još jedna ISTORIJSKA PRESUDA, porota većala 3 sata!

Hanter Bajden (54) je osuđen za tri optužbe vezane za vatreno oružje u prvom krivičnom gonjenju sina aktuelnog predsednika SAD

Objavljeno: 17:30h

Sin predsednika Amerike Džoa Bajdena proglašen je krivim za ilegalnu kupovinu pištolja nakon što je sakrio svoju upotrebu droge.

Hanter Bajden (54) je osuđen za tri optužbe vezane za vatreno oružje u prvom krivičnom gonjenju sina aktuelnog predsednika SAD.

Tužitelji su rekli da je lagao na formularu prilikom kupovine revolvera "kolt kobra" u oktobru 2018. godine, navodeći da nije korisnik droge niti zavisnik, uprkos problemu sa krekom.

Hanter Bajden se izjasnio da nije kriv po optužbama za krivična dela koje uključuju laganje o svojoj zavisnosti kada je ispunjavao vladin dokument za proveru prilikom kupovine revolvera i ilegalno posedovanje oružja tokom 11 dana.

Presude su donete nakon što je porota većala oko tri sata.

Njegov advokat, Ejb Louel, rekao je porotnicima da njegov klijent nije pokušavao da obmane jer je bio čist kada je kupio pištolj i tada se nije smatrao korisnikom droge.

Hanter Bajden nije svedočio na suđenju.

Hanter Bajden
Hanter Bajden foto: EPA-EFE/MICHAEL REYNOLDS

Slučaj je usledio nakon još jednog istorijskog presedana prošlog meseca, kada je Donald Tramp postao prvi bivši predsednik SAD koji je osuđen za krivično delo.

Bonus video:

03:16

AMERIKANCIMA 11. SEPTEMBAR I TRAMP MOGU DA SE DESE JEDNOM! Jovanović prognozirao: Ako isti trendovi ostanu, BAJDEN POBEDUĐE

(Espreso/ Sky News/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.