BILI SU NA SAFARIJU KAD JE ŽIVOTINJA ZGRABILA DETE OD 2 GODINE: Izvukla je iz auta pa je nastao HOROR (VIDEO)
Foto: screenshot YT/CBSChicago

POGLEDAJTE!

BILI SU NA SAFARIJU KAD JE ŽIVOTINJA ZGRABILA DETE OD 2 GODINE: Izvukla je iz auta pa je nastao HOROR (VIDEO)

"Srce mi je stalo", rekao je Džejson za lokalne medije

Objavljeno:

Žirafa je ščepala dvogodišnju devojčicu iz automobila tokom safari vožnje u Teksasu! Džejson Toten (24) i Sijera Robert (23) posetili su sa ćerkicom centar za divlje životinje Fosil Rim u Glen Rouzu jugozapadno od Dalasa. Centar inače omogućava posetiocima da hrane divlje životinje dok se voze kroz park. Sijera i dvogodišnja Pejsli sedele su u otkrivenom delu vozila kad su stigli do žirafa.

Roditelji su rekli ćerkici da nahrani žirafu tako što će joj ispružiti ruku na kojoj je bilo hrane, međutim, životinja je neočekivano posegnula u automobil i podigla dete za majicu dok su ostali posetioci gledali u neverici.

"Srce mi je stalo", rekao je Džejson za lokalne medije. Otac je objasnio da žirafa nije zlonamerno zgrabila njegovu ćerku i da je to bila prilično nevina greška.

"Slučajno je zgrabila košulju i podigla Pejsil", rekao je Džejson.

Žirafa je ubrzo pustila dete. Pejsli nije povređena tokom incidenta dok roditelji navode da se nije ni uplašila.

"Pejsli je posle toga želela igračku žirafu i majicu žirafu iz prodavnice poklona tako da smo ih nabavili. Sigurno ćemo ponovo doći da posetimo žirafe u budućnosti", dodao je Džejson.

Bonus video

00:16

ZA FASADU DUŠU DALO! Beograđani urnebesnim komentarima opisali najneobičniji žirafa bicikl koji je juče prošao kod Pančevca

(Espreso/Kurir/Prenela D.Č.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.