ISPLIVALA PRAVA ISTINA O KEJT I VILIJAMU: Da li je moguće da joj ovo radi, SVET U POTPUNOM ŠOKU
Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

POGLEDAJTE!

ISPLIVALA PRAVA ISTINA O KEJT I VILIJAMU: Da li je moguće da joj ovo radi, SVET U POTPUNOM ŠOKU

Dok javnost bruji o prinčevim preljubama, pa čak i mogućem razvodu od princeze, jedan snimak je privukao posebnu pažnju

Objavljeno:

Krajem marta britansku i svetsku javnost potresla je vest o tome da princeza od Velsa ima rak i da je počela proces lečenja. Od tada se prati svaki korak Kejt Midlton i princa Vilijama.

Tokom prethodnih meseci javnost je ostala uskraćena za brojne informacije o zdravstvenom stanju voljene princeze, a brojne teorije zavere širile su se poput požara.

Tako su društvene mreže preplavljene starim snimcima Kejt i Vilijama, a komentari se samo nižu.

Dok javnost bruji o prinčevim preljubama, pa čak i mogućem razvodu od princeze, jedan snimak je privukao posebnu pažnju. U njemu su kadrovi princa i princeze od Velsa, a koji jasno pokazuju ko je ipak glavni u braku.

Video koji kruži Tik-Tokom pokazuje kako Vilijam maltene trčkara za Kejt na samo jedan njen poziv.

Kad god bi bili na nekom javnom događaju, ona bi ga dozvala, a on bi "poleteo" ka njom i ne bi je ispuštao iz vida i ruku. Fanovi para su komentarisali kako je Vilijam do ušiju zaljubljen te da nema govora da postoje ikakve trzavice u njihovom braku.

Podsetimo, Kejt Midlton i Vilijam su 29. aprila proslavili 13. godišnjicu braka. Tada su se obratili na zvaničnom Instagram nalogu jednom fotografijom.

Čak i tada je javnost bila uznemirena jer je fotografija sa venčanja bila crno-bela što su mnogi protumačili kao aludiranje na loše vesti. Kejt se od zvaničnog oglašavanja, a kada je priznala da ima rak, nije pojavljivala u javnosti niti se zna kada će se to desiti.

Britanski mediji su nedavno objavili da je njen kalendar obaveza prazan do kraja godine, te se ne očekuje da će se princeza uskoro vratiti zvaničnim dvorskim dužnostima.

Bonus video

10:04

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

(Espreso/Kurir/M.J/Prenela D.Č.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.