OVO JE BIVŠI MUŽ FATALNE VERENICE NAJBOGATIJEG ČOVEKA SVETA: Krenuće vam VODA NA USTA kad vidite KAKAV JE FRAJER!
Loren Sančez i Džef Bezos, Foto: Drew Angerer / AFP / Profimedia

NJEGA JE OSTAVILA?

OVO JE BIVŠI MUŽ FATALNE VERENICE NAJBOGATIJEG ČOVEKA SVETA: Krenuće vam VODA NA USTA kad vidite KAKAV JE FRAJER!

Dok je razvod bio u toku, ona i Bezos objavili su da su u vezi

Objavljeno:

Loren Sančez slavila je veliku prekretnicu u životu svog sina koji je završio fakultet. Slike sa te proslave objavila je na Instagramu, gde se može videti da su tom slavlju prisustvovali i njen bivši i njen sadašnji partner Toni Gonzales i Džef Bezos. Gonzales je bio sa svojom partnerkom sa kojom je Loren u sjajnim odnosima. Pravo porodično okupljanje!

"Izuzetno sam uzbuđena što vidim da će ovo biti sledeće poglavlje u tvom životu. Znam da će biti neverovatno. Tako sam ponosna na tebe. Nemaš pojma koliko sam ponosna”, poručila je Loren Sančez sinu Nika.

Na pojedinim fotografijama su samo Loren i njen sin, na drugim je ovaj mladić sa ocem, a neke fotografije su okupile Bezos, Tonija sa suprugom i Nika, u jednom kadru.

Sančez i Toni dobili su sina Nika 2001. Nakon razvoda on se ponovo oženio bilo je to 2007. Gonzales je bivši NFL igrač. Više je nego primetno da je u sjajnoj formi, a kako je Bezos značajno popravio svoju liniju otkako je počeo vezu sa Loren pa izgleda sve više nabildovano, možda ga je sam Toni motivisao na to. Ili pak njegova verenica Sančez koja je takođe ljubitelj teretane.

Povodom radosnog događaja na Instagramu se oglasila i supruga Tonija Gonzalesa koja je napisala sledeće: "Niko, tako sam ponosna na tebe! Čestitamo klasi 2024. Nisam mogla da suzdržim emocije. Volimo te!".

Loren Sančez ima i sina Evana Vajtsela (16) i ćerku El (16) koje je dobila sa Patrikom Vajtselom. Bivši par venčao se 2005. a razveli su se 2019. Postigli su dogovor da imaju zajedničko starateljstvo nad decom.

Dok je razvod bio u toku, ona i Bezos objavili su da su u vezi. Milijared je tada najavio i da se razvodi od supruge Mekenzi Skot sa kojom je bio 25 godina u braku. Vest o veridbi bivše TV voditeljke i jednog od najbogatijih ljudi na svetu objavljena je u maju prošle godine.

Bonus video:

01:56

POSLE DRUGOG SASTANKA RAZMIŠLJAMO O BRAKU I DECI Trener za lični razvoj: Žene vide ljubav tamo gde je nema, to nam je u prirodi

(Espreso/ Zena.blic.rs/ Jelena Milenković/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.