"KEJT I JA...": Javnost u suzama nakon SRCEPARAJUĆIH reči princa Vilijama, povod NIKAD TUŽNIJI - ovo RAZARA!
Kejt i Vilijam, Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

VELIKA BRITANIJA

"KEJT I JA...": Javnost u suzama nakon SRCEPARAJUĆIH reči princa Vilijama, povod NIKAD TUŽNIJI - ovo RAZARA!

Zajednička poruka Kejt Midlton i princa Vilijama, koja je potpisana inicijalnom princa od Velsa "V" glasi ovako

Objavljeno: 12:31h

Princ Vilijam oglasio se sinoć na X mreži uputivši poruku u svoje ime i u ime svoje supruge Kejt Midlton. Povod za novo oglašavanje je izuzetno tužan i potresao je britansku, ali i širu javnost. Čuveni par je odao je dirljivu počast inspirativnoj bivšoj zvezdi ragbija Robu Barou koji je umro u 41. godini, nakon što se borio sa bolesti motoričkih neurona.

Zajednička poruka Kejt Midlton i princa Vilijama, koja je potpisana inicijalnom princa od Velsa "V" glasi: "Legenda ragbi lige Rob Barou imao je veliko srce. Učio nas je u svetu punom problema da moramo da se usudimo da sanjamo. Ketrin i ja šaljemo svoju ljubav Lindzi, Džeksonu i Mejsi".

Objavljeno je juče da je Barou umro u u bolnici Pinderfields u blizini svoje kuće okružen porodicom nakon što mu se pogoršalo stanje. Bolest mu je dijagnostikovana 2019. samo dve godine nakon povlačenja iz sveta profesionalnog ragbija, i karijere duge 17 sezona.

Bio je miljenik navijača i osvojio je osam puta Super ligu sa Leeds, nakon što se razboleo, posvetio se podizanju svesti o bolesti sa kojom je vodio bitku i novčanoj podršci zajednici obolelih od tog oboljenja. Učinio je to uz podršku bivšeg saigrača iz Leeds Kevina Sinfilda.

Njegova porodica je u saopštenju napomenula da će ih on i dalje inspirisati svakog dana, piše Daily mail. Brojni poštovaoci opraštaju se od bivšeg sportiste koji nikada nije dozvolio da mu drugi određuju šta i koliko može da postigne.

Kejt Midlton inače sa ragbijem kojem je Rob posvetio život spaja posebna veza. Princeza je pokrovitelj Engleske ragbi unije i ragbi lige. Na snimku objavljenom u martu ove godine nosila je duksericu kao znak podrške nacionalnoj ragbi reprezentaciji Engleske jer je upravo na dan kada je engleski tim igrao protiv Francuske i izgubio sa 33: 31 na utakmici Prvenstva šest nacija, turniru kojem su Kejt i Vilijam prisustvovali u februaru 2023. godine, zabeležen bombastičan video Kejt Midlton koja vodi bitku sa kancerom.

Bonus video:

10:04

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

(Espreso/BlicZena/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.