OVAKO IZGLEDA SIN VIKTORA ORBANA KOJI SE KRIJE OD JAVNOSTI! Isplivali NEPOZNATI DETALJI O NJEMU, misterija je...
Viktor Orban, Foto: Printscreen/dailymail.co.uk

KAKAV OTAC TAKAV SIN?

OVAKO IZGLEDA SIN VIKTORA ORBANA KOJI SE KRIJE OD JAVNOSTI! Isplivali NEPOZNATI DETALJI O NJEMU, misterija je...

Sin Viktora Orbana, Gašpar Orban retko se pojavljuje u javnosti, ali njegov život je sve, samo ne dosadan

Objavljeno: 09:59h

Jedini sin mađarskog premijera Viktora Orbana, Gašpar Orban, vodi dosta privatan život van očiju javnosti. Ipak, kako mu je otac uvek u centru pažnje zbog njegovog političkog života, to sprečava njegovu želju za anonimnošću i stavlja njegov život na radat.

Dok se o njegovoj ženi Aniko, ali i ćerkama, može više saznati, život njegovog sina mnogima je misterija.

Međutim, postoje neki delovi života Gašpara Orbana koje znamo.

Gašpar Orban je rođen je 7. februara 1992. godine u Budimpešti.

Orbanov sin je advokat , vojnik i verski vođa. Međutim, pre nego što je ušao u poltičke vode, sin mađarskog premijera imao je drugačiji poziv - bio je profesionalni fudbaler. Igrao je poziciju centra, a prema zvaničnoj bazi lige, igrao je 12 utakmica od 2011. do 2014. godine.

Viktor Orban
Viktor Orbanfoto: EPA-EFE/MAX BRUCKER

Od 2014. godine je član, a kasnije i vođa verske zajednice Felhaz - koja se često naziva delom Crkve vere. Gašpar Orban tvrdi da je čuo od Boga i bio svedok čudesnih isceljenja, te je postao pastor crkve, kada je došao u žižu javnosti zbog ove kontroverzne izjave.

O odnosu Viktora Orbana sa sinom malo se zna, ali je Gašpar jednom prilikom izjavio kako mu otac pruža podršku, ali imaju svoje razmirice:

"Privatno, često se svađam sa ocem. On mi daje podršku, ali nisam siguran da zna šta radim."

Nakon toga, postao je profesionalni vojnik 2019. godine, i bio u vojnoj službi pet godina, u dogovoru sa Mađarskom, a simputalno i završavao školu na Kraljevskoj vojnoj akademiji Sandhrust.

Gašpar Orban se pojavio i na najmanje 3 diplomatska sastanka u Čad i Niger, i, prema navodima, bio je ključan u obezbeđivanju političkih kontakata, naročito sa sinom nigerskog predsednika.

Iako je krenuo očevim stopama, Gašpar se i dalje drži po strani, a njegovi medijska pojavljivanja veoma su retka, te postoji tek nekolicina slika i snimaka ovog mladog političara.

Bonus video:

07:46

ORBAN MOŽEDA ČEKA RUSKE TENKOVE NA GRANICI MAĐARSKE! Analitičar tvrdi: JEDNO bi mogli da iskoriste da dublje prodru na ZAPAD!

(Espreso/T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.