NAKON ISTORIJSKE PRESUDE OGLASILA SE IVANKA TRAMP: Prekinula ćutanje i JASNO POKAZALA šta misli o svemu (FOTO)
Ivanka Tramp, Foto: EPA-EFE/Chris Kleponis / POOL

amerika

NAKON ISTORIJSKE PRESUDE OGLASILA SE IVANKA TRAMP: Prekinula ćutanje i JASNO POKAZALA šta misli o svemu (FOTO)

Najstarija ćerka bivšeg predsednika nije davala mnogo javnih komentara o slučaju i nije bila na sudu

Objavljeno:

Ivanka Tramp objavila je "Volim te tata“ na Instagramu i na taj način prekinula ćutanje o 34 osuđujuće presude u suđenju za tajni novac u slučaju njenog oca Donalda Trampa.

Najstarija ćerka bivšeg predsednika nije davala mnogo javnih komentara o slučaju i nije bila na sudu.

Reagovala je tako što je objavila svoju fotografiju kada je bila dete, sa rođendanskim šeširom.

Podsetimo, porota je donela presudu i proglasila Trampa krivim po 34 tačaka optužbe - što dovodi do toga da je Tramp prvi bivši ili sadašnji predsednik u SAD koji je suočen sa krivičnim suđenjem. Tramp je pretpostavljeni republikanski predsednički kandidat i treba da se bori protiv Džoa Bajdena na izborima u novembru - što znači da bi presuda mogla da preokrene trku za Belu kuću 2024. godine i da dokaže ključni trenutak u istoriji Sjedinjenih Država. Tridesetčetiri optužbe sa kojima se Tramp suočava nose maksimalnu potencijalnu kaznu do četiri godine zatvora, piše Dejli mejl.

Ivanka Tramp poruka tati
Ivanka Tramp poruka tatifoto: Printscreen/Instagram/IvankaTrump

Tramp, koji se takođe suočava sa još tri krivična slučaja u toku nove kandidature za predsednika, izjasnio se da nije kriv po svim optužbama. Tužioci su nedeljama pokušavali da dokažu da je Tramp svesno plaćao svom bivšem advokatu Majklu Koenu mesečne rate od 35.000 dolara kako bi mu otplatio 130.000 dolara namenjenih da se zvezda filmova za odrasle Stormi Danijels spreči da izađe u javnost sa navodima o aferi sa Trampom neposredno pre dana izbora 2016. godine.

Tramp je rekao da ne zna bilo šta o nadoknadi troškova Koenu i negira navodni se**ualni susret sa Stormi Danijels, dok je većanje i odlučivanje porote počelo prekjuče, nakon što su iznete završne reči. Tužilac Džošua Stajnglas je u završnoj reči pozvao porotnike da razmotre šire implikacije Trampovog prikrivanja informacija, kao što je uticaj na izborni proces kontrolisanjem informacija koje dolaze do birača.

Bonus video:

03:49

PUTIN NEĆE STATI NA UKRAJINI Čanak tvrdi: Mislili su i da će Hitler stati na Sudetima! Pobedi li Tramp, KIJEV OSTAJE BEZ POMOĆI

(Espreso/MONDO/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.