PRIZOR ISPRED PALATE JEZIVO PODSETIO NA DAN KAD JE DAJANA UMRLA: Šuška se o sudbini Kejt Midlton, naježićete se!
Kejt Midlton na naslovnoj strani novina, Foto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

JAVNOST ZABRINUTA

PRIZOR ISPRED PALATE JEZIVO PODSETIO NA DAN KAD JE DAJANA UMRLA: Šuška se o sudbini Kejt Midlton, naježićete se!

Njeni prijatelji, izjavili su da je razlog princezinog odsustva iz javnog života izbegavanje stresa i potreba za oporavkom u kućnim, izolovanim uslovima uz supruga i decu

Objavljeno:

Predugo traje agonija u vezi sa zdravstvenim stanjem Kejt Midlton i njenim oporavkom od raka van očiju javnosti, koja je vrlo zabrinuta za njen život i zdravlje. Kako od obraćanja video porukom 22. marta, kada je princeza od Velsa saopštila svoju dijagnozu, nema ni traga ni glasa, to je briga svakim danom sve veća, pa je na desetine hiljada Britanaca ispred Bakingemske palate ostavilo cveće i poruke podrške sa željama brzog ozdravljenja.

Ono što u ovakvoj situaciji unosi određenu dozu jeze jeste momenat da se slična situacija (samo u mnogo većem obimu) desila nakon smrti princeze Dajane, a veliki broj teoretičara zavereničkih priča za Kejt Midlton često govori da sve vodi ka tome da će naslediti i sudbinu majke svog supruga, jer je mnogo nelogičnosti i propusta u svim zvaničnim objavama i saopštenjima, što zvaničnih predstavnika Bakingemske palate, što same princeze i princa od Velsa.

Poruke za ozdravljenje i cveće ispred palate

Nakon što je pre nekoliko dana procurila insajderska informacija da se Kejt neće pojavljivati u javnosti do kraja godine - s obziroma na to da je njen kalendar aktivnosti prazan i da njeni saradnici nisu obavešteni ni o jednom predstojećem događaju u skorije vreme, zabrinutost mnogobrojnih Britanaca sve je snažnija i opravdanija, pa su zato odlučili da joj pokažu svoju privrženost i ljubav desetinama hiljada buketa cveća i kartica podrške, prenosi "Dejli Mejl".

Njeni prijatelji, kako anonimne izvore oslovljavaju britanski mediji, izjavili su da je razlog princezinog odsustva iz javnog života izbegavanje stresa i potreba za oporavkom u kućnim, izolovanim uslovima uz supruga i decu.

Kejt Midlton na naslovnoj strani novina
Kejt Midlton na naslovnoj strani novina foto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Operacija abdomena, rak i prazan raspored

Podsetimo, Kejt Midlton je poslednji put viđena u javnosti tokom tradicionalne Božićne šetnje, a od tada joj se 'gubi svaki trag'. Početkom godine saopšteno je da je bila podvrgnuta velikoj operaciji abdomena, a nakon što se javno mnjenje uskomešalo zbog manjka daljih informacija o njenom stanju i sumnjivih postupaka zvaničnika Bakingemske palate, princeza se u martu obratila putem video poruke u kojoj je saopštila da boluje od raka i da je krenula na preventivnu hemoterapiju.

1 / 11 Foto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Od tada se nije oglašavala i nije viđena u javnom prostoru, pa su poklonici njenog lika i dela cvećem i porukama ispred kraljevske rezidencije želeli da joj pokažu da brinu za nju i da joj žele samo i svako dobro u životu.

Bonus video:

10:04

VELIKA ANALIZA EKSPERATA ZA KURIR: Britanska monarhija na pomolu NAJVEĆE KRIZE IKADA! Šta se krije iza fotošopirane slike Kejt?

(Espreso/ Zena.blic.rs/ Viktor Veličković/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.