BRATSTVO I KULINARSTVO
Koliko Srbi vole juhu od hrvatske pizdice? (FOTO)
Izvrsni primorski specijalitet naših zapadnih komšija jedva ćete čekati da stavite na jezik
Objavljeno:
11:01h
Teško je zamisliti dobru nacionalnu kuhinju bez morske hrane
Kad je lepo bolje se jede: Najukusniji punjeni brodići od tikvica (RECEPT) (VIDEO)
Espreso ima recept za sve ljubitelje "pizdica"
1. "Pizdice" stavimo na malo maslinovog ulja u veliku posudu, na jaku vatru, da se otvore. Tečnost koju pusti koristimo za izradu umaka.
2. Kad se otvore, izvadimo meso i stavimo na toplo. Pripremamo umak.
3. U tečnost se doda belog vina, perušuna, izmrvljeni luk i lagano ih kuvamo.
4. Dodamo "pizdice" i još malo prokuvamo.
5. Skinemo s vatre, dodamo maslac, sok od limuna.
Nema lepše stvari kada se otvore i pokažu svu svoju raskoš
Coolinarka
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!