Koliko Srbi vole juhu od hrvatske pizdice? (FOTO)

BRATSTVO I KULINARSTVO

Koliko Srbi vole juhu od hrvatske pizdice? (FOTO)

Izvrsni primorski specijalitet naših zapadnih komšija jedva ćete čekati da stavite na jezik
Objavljeno: 11:01h
Teško je zamisliti dobru nacionalnu kuhinju bez morske hrane Kad je lepo bolje se jede: Najukusniji punjeni brodići od tikvica (RECEPT) (VIDEO)
Espreso ima recept za sve ljubitelje "pizdica"
1. "Pizdice" stavimo na malo maslinovog ulja u veliku posudu, na jaku vatru, da se otvore. Tečnost koju pusti koristimo za izradu umaka. 2. Kad se otvore, izvadimo meso i stavimo na toplo. Pripremamo umak. 3. U tečnost se doda belog vina, perušuna, izmrvljeni luk i lagano ih kuvamo. 4. Dodamo "pizdice" i još malo prokuvamo. 5. Skinemo s vatre, dodamo maslac, sok od limuna.
Nema lepše stvari kada se otvore i pokažu svu svoju raskoš Coolinarka

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.