"Ja ne želim da se vi meni obraćate u muškom rodu, nisam se izjasnio šta sam": Generacija Z na vojnom roku! (VIDEO)
Generacija Z na vojnom roku!, Foto: Printscreen

HIT

"Ja ne želim da se vi meni obraćate u muškom rodu, nisam se izjasnio šta sam": Generacija Z na vojnom roku! (VIDEO)

Ovaj klip na TikToku preti da obori sve rekorde i postane apsolutni pobednik

Objavljeno: 12:16h

Vlada Srbije u subotu 14. septembra na posebnoj sednici usvojila je zaključak kojiim se nalaže Ministarstvu odbrane da pokrene proceduru za vraćanje obaveznog služenja vojnog roka koji će trajati 75 dana. Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević naveo je da je ideja da obavezno služenje vojnog roka zaživi srednom sledeće godine.

Pre posebne sednice i usvajanja obaveznog vojnog roka, kada se prvi put predsednik Srbije Aleksandar Vučić oglasio o ovoj temi društvene mreže su bile prepune reakcija, najviše šali i komičnih klipova koji su satirično ilustrovali kako će se nove generacije snaći u obaveznom vojnom roku.

Sa druge strane, i Hrvatska je uvela obavezni vojni rok.

Naime, u Hrvatskoj od 1. januara 2025. godine započinje obavezno služenje vojnog roka i trajaće dva meseca, naveo je hrvatski ministar odbrane, Ivan Anušić.

"Vojni rok će trajati dva meseca, počeće 1. januara 2025., i jednostavno sve što smo komunicirali s javnosti nastavljamo dalje da radimo. Povećali smo plate vojnicima, časnicima, njihova materijalna prava ne samo kroz lični dodatak nego i kroz dnevnice i sve na što imaju pravo", rekao je Anušić za hrvatsku televiziju RTL.

U Hrvatskoj takođe gore mreže nakon odluke da se uvede obavezni vojni rok koji će služiti i "generacija Z".

Ovaj klip na TikToku preti da obori sve rekorde i postane apsolutni pobednik.

"Kao što vidite, preko je potreban", "neće tebi faliti ženske", "kada ih pitaju da li ima neko ko ne voli žene, niko neće smeti da bekne", samo su neki od komentara ispod ovog viralnog klipa.

Šta vi mislite o svemu ovome, pišite nam u komentarima...

Bonus video:

04:47

Penzioner dobio šugu? Ovo je stanje stanje staračkih domova: Stiaucija je najgora u noćnoj smeni! Stanković: Vezuju ih za krevete, kontrolišu ih kao u vojsci!

(Espreso/J.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.