3 najlepše, ali skrivene plaže na Jadranu: More je tirkizno, a priroda netaknuta i nestvarna (VIDEO)
Stiniva, Foto: Printscreen / Youtube / Deni Lokas

PRELEPO!

3 najlepše, ali skrivene plaže na Jadranu: More je tirkizno, a priroda netaknuta i nestvarna (VIDEO)

Jadransko more mnogima je omiljeno

Objavljeno:

Iako se leto bliži kraju, mnogi će se složiti da je baš sada najlepše ići na more - nema gužve, temperature su prijatnije, a sve one prelepe uvale ponovo postaju rajska mesta. Zato, ako ste rešili da svoj odmor ostavite za sam finiš leta, predlažemo vam tri najlepše skrivene plaže na Jadranskom moru.

Jadransko more mnogima je omiljeno, a ako ste rešili da letujete na nekoj od čarobnih hrvatskih destinacija i nalazite se u blizini ovih uvala, nikako ne bi trebalo da ih zaobiđete. Jer, upravo najlepše skrivene plaže na Jadranskom moru donose sklad u kom se prepliću tišina i zvuk mora uz lagani povetarac dok satima uživate na suncu.

Tri najlepše skrivene plaže na Jadranskom moru:

Plaža Stiniva, Vis

Vis je sam po sebi doživljaj. Stiniva, plaža uvučena duboko u stenu očaraće vas na prvi pogled.

S kopna ćete do nje doći po strmoj kozjoj stazi, a s mora možete pristupiti bez prevelikih problema. Teška dostupnost je prednost, jer do nje stižu tek oni najuporniji koji žele da uživaju u nestvarnoj lepoti i miru koji ih tamo čekaju.

Stiniva
foto: Printscreen / Youtube / Deni Lokas

Pasjača, Popovići

U Konavlima, najjužnijoj hrvatskoj regiji, podno strmih stena krije se predivna Pasjača.

Strmim stepenicama u steni spuštate se do plaže, a sam pogled prema dole oduzima dah. More je kristalno čisto, plaža šljunkovita - prava romantična oaza. Na plaži nema nikakvih sadržaja, što je čini posebno privlačnom.

Murvica, ostrvo Brač

Ako ste na Braču i želite da izbegnete popularni Zlatni rat, par kilometara dalje nalazi se mesto Murvica i predivna šljunkovita plaža.

Beli oblutci i tirkizno more pogodni su i za decu. Put do plaže je nešto strmiji, ali ne i nepristupačan, prenosi journal.hr.

Bonus video:

03:09

AKO KREĆETE IDUĆEG VIKENDA NA MORE, RAZMISLITE DVAPUT! Iz AMSS poručuju: Na prelazima nekoliko sati čekanja, I TO NIJE SVE

(Espreso / Blic Žena / Iris Krdžić / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.