Austrijancu se pokvario auto u Hrvatskoj, zbog onoga što ga je snašlo se šokirao! Hteli kožu da mu ogule, a onda...
Automehaničar, Foto: Profimedia

svak čast

Austrijancu se pokvario auto u Hrvatskoj, zbog onoga što ga je snašlo se šokirao! Hteli kožu da mu ogule, a onda...

Celokupno negativno iskustvo sa automehaničarom je objavio na Fejsbuk stranici "Prometne zgode i nezgode"

Objavljeno:

Muškarac iz Austrije bio je sa suprugom, dvoje dece i svekrvom na odmoru u Hrvatskoj. Kada se vraćao nazad za Austriju, pokvario mu se automobil i ni slutio nije da će to biti uvertira u nizu neprijatnih iskustava.

Celokupno negativno iskustvo sa automehaničarom je objavio na Fejsbuk stranici "Prometne zgode i nezgode".

Čovek iz Austrije sa suprugom, dvoje male dece i svekrva bio je na odmoru u Hrvatskoj. Dok je putovao nazad za Austriju, pokvario mu se automobil u mestu kod Popovače. S obzirom na to da nije mogao dalje da vozi s neispravnim automobilom, potražio je pomoć lokalnih majstora.

"Iz Austrije, Graca, otišao sam na godišnji odmor sa suprugom, svekrvom i dvoje dece. Sara dve i po godine, Iris stara mesec dana. Naime, u povratku automobil mi se pokvario u mestu Križ kod Popovače. Nazvao sam automoto savez u Austriji, poslali su preko HAK-a vozilo od privatnog majstora. Taj nam je hteo kožu oguliti. Rekao je da nam je crko alternator i tražio je 900 evra za polovan deo koji ima u radionici", piše on.

Kako kaže, nije želeo da da toliki novac za popravak automobila, pa je potražio novog automehaničara.

"Delovalo mi je to mnogo. Nazvao sam Graz VW servis gde su mi rekli da košta 280 evra novi deo plus porez. Naravno, rekao sam njemu da je to mnogo i da ne želim, na šta je on rekao ok i da izađemo iz radionice iako imamo dete od mesec dana i od dve i po godine", priča dalje ovaj čovek.

"Od te sve muke nisam znao šta ću. Našao sam na internetu broj autoservisa Čato. Nazvao sam ga i ispričao mu otvoreno sve. Čovek je došao za 15 minuta. Uzeo je auto, otvorio i rekao mi: 'Druže, otkaži sve, smeštaj i sve, tebi je samo pojas spao, sad ćemo to rešiti.' Nema para kojima bih mogao zahvaliti čoveku. Takva veličina čoveka ne sme proći nezapaženo", zaključuje čovek iz Austrije.

Bonus video:

00:23

Saobraćajna nezgoda nedaleko od Pećinaca

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.