Oglasila se ćerka moćnog Hrvata koja je sablaznula region! Policajki psovala majku, vređala vatrogasce, a sada...
Ana Dujić, Foto: Printscreen/ TikTok/ danas.hr

SRAMOTA

Oglasila se ćerka moćnog Hrvata koja je sablaznula region! Policajki psovala majku, vređala vatrogasce, a sada...

Policija je juče saopštila da će se 33-godišnju ćerka HDZ-ovca prijaviti za vređanje i omalovažavanje službenih osoba

Objavljeno:

Nekoliko dana nakon što je vikanjem u kamere i vređanjem vatrogasaca i policajaca sablaznula čitavu Hrvatsku, saopštenjem koje je poslala medijima javnosti se obratila Ana Dujić, ćerka HDZ-ovog šefa Hrvatskih šuma Nediljka Dujića.

Dujić je, podsećamo, vatrogascima koji su gasili požar kod Skradina vikala da su nakaze, a policajki je takođe rekla da je nakaza i rekla "dabog da crkne". Policajki je usput opsovala majku.

Policija je juče saopštila da će se 33-godišnju ćerka HDZ-ovca prijaviti za vređanje i omalovažavanje službenih osoba.

"Teško mi je samu sebe prepoznati na snimku"

Saopštenje Ane Dujić prenosimo u celosti.

"Punoletna sam osoba i sama odgovaram, i želim odgovarati, za svoje postupke. Želim se javno izviniti svima koje sam uvredila neprimernim rečima izgovorenim u stanju šoka koji sam doživela gledajući bespomoćno svojeg oca i rođake kako pokušavaju da odbrane kuće od vatrene stihije golim rukama, bez ikakve zaštitne opreme.

Ne bih nikada tako postupila u prisebnom stanju, niti sam mislila da bih ikada tako reagovala u vanrednoj situaciji. Međutim teško je ostati priseban kada vatrena stihija preti vašem domu i vašim najmilijima. Danas, gledajući snimku svega što se dogodilo, teško mi je i zamisliti takvu reakciju i sebe samu prepoznati.

Ovime nikako ne želim opravdati svoj postupak; iskreno žalim zbog toga što sam učinila i da mogu išta promeniti, promenila bih. Još jednom, iskreno izvinjenje svima koje sam svojom neprimerenom komunikacijom povredila", poručila je.

Neda i Ana Dujić
Neda i Ana Dujićfoto: Printscreen/ TikTok/ danas.hr

Policajki vikala da je nakaza, da joj je*e mater i rekla joj: "Dabogda crkla"

Žene koje su žestoko kritikovale gašenje velikog požara kod Skradina iz jučerašnjeg video snimka koji se proširio Hrvatskom su Ana i Neda Dujić, ćerka i supruga HDZ-ovog šefa Hrvatskih šuma Nediljka Dujića. Posebno se u videu istakla Dujićeva ćerka, koja je vatrogascu sa gotovo 40 godina iskustva urlala da je nakaza. Isto je vikala i policajki.

"Od ovoliko Krke, nakaze jedne, nakaze, nakaze! Ćaća mi se dole guši, sve je uradio za ovu državu. Oni ni prstom da maknu! Ni prstom! (...) Nakaze jedne", prilično je agresivno rekla Ana Dujić u smeru vatrogasca Javne vatrogasne postrojbe Šibenika Volimira Miloševića, a onda je i kameru RTL-a rukom okrenula prema njemu.

U jednom trenutku za policajku kaže: "Snimaj i policajku onu, je*em joj mater. Dabogda crkla, nakaza glupa."

@danas.hr

Dramatične scene na požarištu: 'Ovome netko mora stati na kraj' #rtl #danashr #požari #hrvatska #fyp

♬ original sound - Danas.hr

Zaposlena je u HEP-u, evo što kažu iz firme

Ćerka moćnog HDZ-ovca, koja pred kamerom viče vatrogascima i policajki da su nakaze, pa poručuje policajki "crkla dabogda", inače je magistar odnosa s javnošću. Zaposlena je u državnom HEP-u već pet godina i osam meseci, kako jasno stoji na njenom LinkedIn profilu.

Posao u HEP-u, u šibenskoj Elektri, dobila je početkom 2019. Tamo je prešla za veću platu iako joj je Gradski parking Šibenik, u kojem je pre radila, platio fakultet u Dubrovniku, kako je pisao Šibenski.

"Hrvatska elektroprivreda ne stoji iza osobnih stavova svojih djelatnika. Neprimjerena komunikacija u potpunoj je suprotnosti s temeljnim vrijednostima kompanije te poslovnom politikom i praksom odnosa s dionicima HEP-a", poručili su za Index iz HEPa i rekli da surađuju s vatrogascima i podržavaju ih.

Nakon što su ćerka i surpuga HDZ-ovog šefa Hrvatskih šuma Nediljka Dujića, pred kamerama žestoko kritikovale i psovale vatrogasce, usput ih nazivajući "nakazama", oni su na društvnim mrežama pokrenuli "trend" kao odgovor na ovo u najmnju ruku neprimerno ponašanje.

Bonus video:

00:12

požar Aleksinac

(Espreso/ Index.hr/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.