E ovo je sreća! Zagrepčanka dobila na loto-u dva puta - na istom mestu, kod iste prodavačice!
Loto, Foto: Dragana Udovičić

NEVERICA

E ovo je sreća! Zagrepčanka dobila na loto-u dva puta - na istom mestu, kod iste prodavačice!

Izvlačenje igre Sve ili Ništa održava se svaki dan u 19 sati, a džekpot iznosi 80.000,00 evra

Objavljeno: 16:44h

Niz velikih dobitaka u igrama Sve ili Ništa i Eurodžekpotu obeležio je proteklu sedmicu. Prošli petak osvojen je Eurodžekpot, u kom su igrači iz Norveške i Švedske dobili po 21.343.939,10 evra, a sretan igrač iz Zadra osvojio je dobitak 5 u iznosu od 69.324,70 evra.

Sve popularnija igra Sve ili Ništa, u kojoj su ostvarena čak 23 džekpot dobitka ove godine, nastavlja donositi igračima Hrvatske Lutrije sjajne nagrade. Čak tri džekpot dobitka u iznosu od 80.000,00 evra osvojena su u protekloj sedmici na Braču, Zagrebu, i preko interneta.

Ista dobitnica dva puta osvojila na istom mestu, kod iste prodavačice

Prodajno mjesto Hrvatske Lutrije na Rudeškoj cesti 172 posebno je po tome što je na njemu jedna dobitnica čak dva puta uplatila svoj sretni listić kod iste prodavačice i tako osvojila džekpot.

"Prošle godine, 23. juna je kod mene ista dobitnica osvojila džekpot, baš kao i ove godine, 23. jula . Šanse da se to dogodi nisu velike, no ipak se baš ovde dogodilo. Meni je zbog nje baš drago, a dogovorile smo se da se iduće godine vidimo u avgustu!", izjavila je sretna prodavačica Ivana sa prodajnog mesta Hrvatske Lutrije na Rudeškoj cesti.

Podsećamo kako se u igri Sve ili Ništa u svakom kolu izvlači 11 brojeva od 22, a džekpot se osvaja u slučaju da pogodite svih jedanaest brojeva, ali i kad promašite svih jedanaest brojeva. Izvlačenje igre Sve ili Ništa održava se svaki dan u 19 sati, a džekpot iznosi 80.000,00 evra.

Bonus video:

01:35

SUZANA MANČIĆ UŽIVO U EMISIJI IZDIKTIRALA SVOJE SREĆNE LOTO BROJEVE! Loto devojka NIKADA ne izostavlja OVAJ broj

(Espreso/ Index/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.