Pretučen vlasnik poznatog restorana na Hvaru: Dobio udarce šipkama, umalo ga ubili, nastradao i njegov kuvar!
Hrvatska policija, Foto: Profimedia

istraga

Pretučen vlasnik poznatog restorana na Hvaru: Dobio udarce šipkama, umalo ga ubili, nastradao i njegov kuvar!

Vlasnik poznatog restorana na Hvaru i njegov kuvar isprebijani šipkama

Objavljeno:

Vlasnik restorana "Gariful" Ivan Gospodnetić i njegov kuvar Mijo pretučeni su na Hvaru.

Nasilje se dogodilo juče, kada su iz za sada nepoznatih razloga napadači više puta udarili Gospodnetića šipkom po glavi, dok su na njegovog kuvara nasrnuli staklenim čašama. Povređeni su zatražili lekarsku pomoć; kuvar ima 16 kopči na glavi, a kako pišu hrvatski mediji, nesrećnom čoveku je slomljena arkada i ima povrede na čelu i slepoočnici.

"Slobodna Dalmacija" je objavila uznemirujuće fotografije napadnutog kuvara koje možete da pogledate ovde.

Hvarani spekulišu da je pozadina ovog napada zapravo sukob među ugostiteljima u kom su učestvovali telohranitelji vlasnika drugog objekta. Pored toga što su napali vlasnika "Garifula", ujedno su i porazbijali inventar po restoranu.

- Celi Hvar vam je danas pun policije, ovo je luda kuća. Čuo sam da je kuvaru Miji kojeg su udarili čašom i danas došlo loše od posledica povreda, pa se onesvestio. Priča se da su došli u "Gariful" da kažu da utišaju muziku, a onda je nastala svađa, pa krš i lom. Nije nam svejedno da živimo kraj nasilnika. Pa to je stariji čovjek kojeg su tako krvnički napali - kaže uznemireni Hvaranin.

U saopštenju policije je navedeno da je oko 1:45 sati sati u gradu Hvaru, na terasi restorana došlo do fizičkog sukoba između više osoba.

"U sukobu su povređene tri osobe i utvrđene su im lakše telesne povrede. Jedna osoba je uhapšena i privedena u službene prostorije policije radi sprovođenja istrage na okolnosti krivičnog dela teške telesne povrede u pokušaju. O događaju je obavešteno državno tužilaštvo i sledi utvrđivanje svih okolnosti događaja", navedeno je u saopštenju.

Bonus video:

03:13

POTRAGA ZA SILOVATELJEM SA ZVEZDARE U TOKU! Kurir ispred mesta zločina: Zbog jednog traga policija će ga verovatno brzo pronaći

(Espreso/Blic/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.