Oglasio se direktor Zavoda za hitnu medicinu nakon masakra u staračkom domu! Monstruozan zločin šokirao Hrvatsku
Hrvatska policija, Foto: Profimedia

STRAVA I UŽAS

Oglasio se direktor Zavoda za hitnu medicinu nakon masakra u staračkom domu! Monstruozan zločin šokirao Hrvatsku

On je rekao da sve informacije sa terena treba uzimati s rezervom

Objavljeno:

Direktor Zavoda za hitnu medicinu Nenad Mrzlečki izjavio je da su na mestu zločina u Domu za stare u Daruvaru pronađene četiri mrtve osobe i četiri ranjene, koje su odmah prebačene u bolnicu.

Tri osobe hitno su prevezene u bolnicu u Pakrac, a jedna osoba u Viroviticu. U takvim situacijama uvek tako postupamo kako se ne bi opteretila samo jedna zdravstvena ustanova“, pojasnio je Mrzlečki te dodao da navodno ima i lakše povređenih.

On je u izjavi za lokalni „MojPortal“ rekao da sve informacije sa terena treba uzimati s rezervom.

Naše ekipe su još na terenu i prioritet im je svima pružiti potrebnu pomoć, a tek nakon što to bude obavljeno, znaćemo tačne podatke o broju stradalih“, kaže Mrzlečki.

Povodom današnjeg masakra u Domu za stare, kada je prema prvim nezvaničnim informacijama pet osoba ubijeno, a najmanje pet ranjeno iz vatrenog oružja, oglasila se Gradska uprava Daruvara saopštenjem da su šokirani, da je istraga u toku i da upućuju saučešće stradalima.

„Šokirani smo i u neverici u vezi ovog tragičnog događaja u staračkom domu u Daruvaru. Porodicama poginulih izražavamo iskreno saučešće. Šokirani smo ovim nemilim događajem. Napadač je uhvaćen. Istraga je u toku“, objavljeno je na zvaničnoj Fejsbuk stranici Daruvara.

Još uvek nezvanično, ubica u Domu za stare je penzionisani vojni policajac iz Donjeg Daruvara, čija majka je bila korisnica doma. Prema nepotvrđenim informacijama Dnevnika hrvatske Nove TV, smrtno su stradale četiri štićenice i jedna radnica Doma.

Policija je za sada potvrdila da je dojavu o masakru dobila nešto posle 10 sati i da je uhapšena osoba koja se dovodi u vezu sa ovim zločinom pod nadzorom policije. Prema još nepotvrđenum informacijama, ubica je likvidirao majku, štićenike Doma i zaposlene.

Bonus video:

01:04

PUCNJAVA I TUČA U ZVEZDARSKOM PARKU?! Muškarac (46) sa prostrelnom ranom prevezen u bolnicu! Sumnja se na OVA DVA UZROKA incidenta

(Espreso/ Agencije/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.