OVAJ BIZNISMEN JE BIO SA 3 NAJLEPŠE ŽENE BIVŠE JUGOSLAVIJE: Jednoj je oduzeo DETE, a njih 2 su tragično nastradale!
Dikan i žene, Foto: PRINTSCREEN/PODCAST INKUBATOR, Društvene mreže

JUGOSLAVIJA

OVAJ BIZNISMEN JE BIO SA 3 NAJLEPŠE ŽENE BIVŠE JUGOSLAVIJE: Jednoj je oduzeo DETE, a njih 2 su tragično nastradale!

Dikan je hrvatski biznismen poznat po svojim ljubavnim aferama sa poznatim damama.

Objavljeno: 13:10h

Hrvatski biznismen Josip Radeljak Dikan, poznat kao veliki zavodnik, bio je u vezi sa mnogim poznatim damama. Njegova burna ljubavna prošlost obuhvata brakove i veze sa Bebom Lončar, Enom Begović, Vlatkom Pokos i Dolores Lambaša.

Dikan je bio poznat po svojim ljubavnim aferama sa poznatim damama, ali i po kontroverzama koje su pratile njegove veze. Njegova prošlost obuhvata brakove, preljube i tragične gubitke.

Dikan je hrvatski biznismen poznat po svojim ljubavnim aferama sa poznatim damama. Bio je u braku sa Bebom Lončar, sa kojom ima sina. Lončar ga je ostavila nakon što ju je prevario sa Enom Begović. Nakon razvoda, Dikan je insistirao na starateljstvu nad sinom, što je izazvalo veliki sukob.

Josip Radeljak Dikan
foto: PRINTSCREEN/PODCAST INKUBATOR

Beba Lončar, bivša supruga Dikana, provela je dve godine u klinici za borbu protiv alkoholizma, nakon što ju je Dikan navodno proglasio alkoholičarkom. Nakon "lečenja", Dikan joj je sugerisao da zaboravi na sina i da se preseli u Beograd.

Beba Lončar
Beba Lončarfoto: Printscreen Instagram/yugo.nostalgia

Ena Begović, druga supruga Dikana, poginula je u saobraćajnoj nesreći samo mesec dana nakon što se porodila sa njihovom ćerkicom Lanom. Dikan je bio u vezi i sa Dolores Lambaša, koja je takođe tragično nastradala u saobraćajnoj nesreći.

Ena Begović
Ena Begovićfoto: Youtube printscreen/Krležin Gvozd - službeni kanal Ive Štivičića

Vlatka Pokos, treća supruga Dikana, optuživala ga je za psihičko i fizičko zlostavljanje. U svojoj knjizi "Život u raju", opisala je probleme kroz koje su prolazili u braku. Nakon žestoke svađe, par je raskinuo, ali su se kasnije pomirili. Godine 2007. su se definitivno razveli.

Vlatka Pokos
foto: Instagram/Vlatka Pokos

Vlatka Pokos se preselila u Kanadu, ali se nedavno vratila u Hrvatsku. U jednom intervjuu je navela da se iz Hrvatske odselila iz egzistencijalnih razloga, ali i zbog zdravlja.

Bonus video:

03:35

DA LI JE JUGOSLAVIJA IZGRAĐENA ZBOG JEDNE ZAMERKE HAJLA SELASIJA TITU?! Legenda kaže: Čuvši careve reči Broz odmah naredio OVO!

(Espreso/Blic/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.