Perica se raspevao na plaži, a onda... Crnogorci urnisali legendu Sutomora - svima im je zapušio usta! (VIDEO)
Perica, Foto: Printscreen/Instagram/Podgorički vremeplov

ko peva zlo ne misli

Perica se raspevao na plaži, a onda... Crnogorci urnisali legendu Sutomora - svima im je zapušio usta! (VIDEO)

Nisu svi blagonaklono gledali na ovaj vid zabave

Objavljeno:

"Perica Krofnica" jedna je od atrakcija u Sutomoru, a njegove šaljive rime tokom prodavanja mini krofnica nasmejavaju sve.

Međutim, nisu svi blagonaklono gledali na ovaj vid zabave, i vole svoj mir kada su na plaži. Upravo ovo je pokrenulo novu raspravu na internetu.

Naime, na instagram stranici "Podgorički vremepol" obajavili su Pericu kako peva šaljive stihove o propaloj sezoni u Crnoj Gori na plaži, dok prodaje sve krofne.

U komentarima je krenula prava hajka na njega, gde su ljudi pisali kako ih on nervira, kako treba da ućuti i prekine da dosađuje, i kako su mu rime glupe.

Tada je krenula i druga strana, nazivajući čoveka "Živom legendom Sutomora" i divnim čovekom, a onda se, sasvim neočekivano, oglasio i sam Perica.

"Ne rimujem sam jednom dnevnom, možda ni toliko. Nisam lud da bilo kome smetam idem normalno i samo govorim, rimujem samo ko me zamoli da rimujem i to ako imam snage većinu odbijem. Težak je posao, nije lako, ovi što me pljuju sram vas bilo. Jesam li vam što učinio? Većinom neradnici iz sobe iz koje ne izlaze me hejtuju, hvala svima za lepe riječi."

Ovim je ućutkao sve, a njegov komentar broji preko 600 lajkova.

Bonus video:

48:42

REDAKCIJA 21.08.2024. 3. DEO

(Espreso/T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.