Oglasila se majka devojčice koja tvrdi da ju je otac kidnapovao u Baru i odveo u Albaniju: Otkriveni novi detalji!
Otac i ćerka, Foto: Printscreen/ Facebook/ Thomas Hollenbeck

DRAMA KOD KOMŠIJA

Oglasila se majka devojčice koja tvrdi da ju je otac kidnapovao u Baru i odveo u Albaniju: Otkriveni novi detalji!

Prema navodima majke, maloletnu ćerku Zinleu Rajan kidnapovao je njen biološki otac Tomas Holenbek

Objavljeno: 09:18h

Šestogodišnja devojčica koju je navodno otac kidnapovao u Baru 13. avgusta i sa njom toga dana ilegalno prešao u Albaniju, još nije vraćena u Crnu Goru.

To je Primorskom portalu potvrdila Trejsi Šenon Lin, majka deteta koja je policiji prijavila otmicu ćerke.

"Rekli su mi da čekam u Baru dok ne pronađu moju ćerku. Juče, celu noć sam čekala. Do jutros još nemam informaciju da je moje dete pronađeno", rekla je Šenon za Primorski portal.

Prema navodima majke, maloletnu ćerku Zinleu Rajan kidnapovao je njen biološki otac Tomas Holenbek.

Prethodno je majka, toga dana, shodno odluci suda povela devojčicu u Stari Bar gde je neko vreme živeo otac devojčice. Prema sudskoj odluci određeno je vreme, dva puta nedeljno, od 16 do 21 sat, da otac provodi sa ćerkom.

Podsetimo, juče je Uprava policije postupajući po prijavi majke, raspisala međunarodnu objavu preko NCB Interpol-a Podgorica, kojom se potražuje nestalo maloletno lice - devojčica stara šest godina, sa boravkom u Baru.

Majka devojčice, Trejsi Šenon, državljanka Sjedinjenih Američkih Država, sa boravkom u Baru, 13. avgusta je u kasnim večernjim časovima, pristupila prostorijama Odeljenja bezbednosti Bar, i prijavila policiji da njen bivši suprug, otac deteta, Tomas Holenbek, takođe državljanin Sjedinjenih Američkih Država, nije iste večeri, shodno presudi Osnovnog suda u Baru, kojom je utvrđeno vreme koje otac provodi sa detetom, vratio majci devojčicu na dogovoreno mesto i u dogovoreno vreme.

Otac i ćerka
Otac i ćerka foto: Printscreen/ Facebook/ Thomas Hollenbeck

Policijski službenici su odmah po prijavi preduzeli koordinirane mere i radnje iz svoje nadležnosti, među kojima je i odlazak na mesto stanovanja lica, kojom prilikom otac i devojčica nisu pronađeni na adresi.

Sa događajem je upoznat dežurni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru.

O navedenom događaju je upoznat NCB Interpol Podgorica koji koordinira i preduzima mere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju lociranja lica, dok su sa prijavom događaja upoznati svi nacionalni centralni biroi Interpol-a.

Bonus video:

03:42

DETE NIKADA NIJE BILO TAMO, NE BI SE ODVAJALO OD MAJKE Gosti Usijanja bez dileme: Otmica se nije dogodila IZ OVOG RAZLOGA

(Espreso/ Primorski.me/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.