Drama u vrtiću: Mališan tražio da ide u WC, vaspitačice ga isterale napolje, dete pronašli uplakano na magistrali
Vrtić, Foto: Petar Aleksić

bruka

Drama u vrtiću: Mališan tražio da ide u WC, vaspitačice ga isterale napolje, dete pronašli uplakano na magistrali

Nakon ovog incidenta koji se desio, oglasili su se nadležni iz JPU "Đina Vrbica" kojoj pripada vaspitna jedinica "Zvjezdani vrt"- Zeta

Objavljeno:

Prava drama odigrala se u vrtiću Zvijezdani vrt u opštini Zeta nadomak Podgorice, nakon što je petogodišnje dete samo izašlo i napustilo zgradu ove ustanove.

Moj sin rekao mi je da je tražio da ide u toalet, nakon čega je dobio odgovori "izlazi" i zalupile su mu vrata. On je plakao i neko vreme proveo u hodniku, a zatim je uzeo svoju torbu i uplakan napustio vrtić. Stigao je do magistrale kojom je nastavio da trči, dok nisu naišli majka i drugar iz vrtića koji ga je prepoznao. Dete je pronađemo u šok stanju, tresao se i plakao - napisala je majka dečaka na društvenim mrežama.

Nakon ovog incidenta koji se desio, oglasili su se nadležni iz JPU "Đina Vrbica" kojoj pripada vaspitna jedinica "Zvjezdani vrt"- Zeta.

- Odmah po saznanju, menadžment je pokrenuo zakonsku proceduru kako bi utvrdio šta se desilo. Do okončanja disciplinskog postupka zaposlenima je izrečena mera suspenzije. Menadžment JPU "Đina Vrbica" ovim putem iskazuje žaljenje i ističemo da smo i sami neprijatno iznenađeni ovim događajem. Nakon sprovedenog zakonskog postupka javnost će biti blagovremeno informisana o sprovedenoj odluci - ističe se u saopštenju.

Bonus video:

02:58

PRIMORAVAO DECU OD 4 GODINE NA FOTOGRAFISANJE DOK SU NAGI, PA IM PRETIO! Pedofilu iz Bogojeva produžen pritvor ZLOSTAVLJAO 31 DETE

(Espreso/Rina/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.