Scena od koje se diže kosa na glavi! Majstor u Podgorici izvadio ugradnu rernu, pa ugledao čist horor (FOTO)
Rerna, Foto: Printscreen/Youtube/AEG Australia & New Zealand

kao da je australija

Scena od koje se diže kosa na glavi! Majstor u Podgorici izvadio ugradnu rernu, pa ugledao čist horor (FOTO)

Fotografije prikazuju užasan prizor – krhotine i ugljenisane delove koji jasno podsećaju na zmije

Objavljeno:

U Podgorici je juče otkriven jeziv prizor kada je majstor pronašao četiri spaljene zmije i jednog guštera u ugradnoj rerni. Ova šokantna scena se brzo proširila društvenim mrežama, izazvavši burne reakcije korisnika.

Korisnik @MneSamoSlobodno podelio je fotografije i detalje ovog neobičnog otkrića na društvenoj mreži X, napisavši: „Otvoriš ugradnu pećnicu... Unutra 4 zmije... I 1 gušter... Posle majstor skup...”

Fotografije prikazuju užasan prizor – krhotine i ugljenisane delove koji jasno podsećaju na zmije. Reakcije korisnika bile su različite, od neverice do šala. Mnogi su bili zbunjeni i pitali su se kako je ovo moguće, dok su neki želeli da saznaju gde se rerna nalazi. @peglakanta je duhovito komentarisao: „Je l' ovo u Australiju je**mti?!”

Reakcije su se kretale od šoka do gađenja. Jedna korisnica je napisala: „U nekoj vikendici? Šok, ne bih mogla pojest iz nje više nikad”, dok je druga dodala: „Au, majko moja mila, sva se naježih, al’ stvarno!”

Korisnici su nastavili da komentarišu, izražavajući svoju nevericu i zgražavanje, a mišljenje mnogih se može sažeti samo u pitanja: „Kako? Zašto?”

Iako se ova scena može činiti kao scena iz horor filma, ona je nažalost stvarnost za jednog stanovnika Podgorice.

Bonus video:

03:13

HOROR! GOLIM RUKAMA NA ZMIJE OTROVNICE! Ovaj Užičanin ima BOŽJI DAR koji je pretvorio u neobično ZANIMANJE (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso / Blic / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.