Uhapšen Kragujevčanin u Podgorici: Osumnjičen za pokušaj ubistva
Crnogorska policija, Foto: RINA

istraga

Uhapšen Kragujevčanin u Podgorici: Osumnjičen za pokušaj ubistva

Policija je primenom kriminalističkih metoda i provera, posredstvom evidencija NCB Interpol-a Podgorica, utvrdila identitet ovog lica i ustanovila da se radi o licu za kojim se traga – U.J

Objavljeno:

U Podgorici je lišen slobode U.J. (26) iz Kragujevca, za kojim je bila raspisana međunarodna poternica od strane NCB Interpol-a Beograd, a na osnovu naredbe Osnovnog suda u Kragujevcu radi izdržavanja kazne zatvora u trajanju od tri godine na koju je osuđen presudom Višeg suda u Kragujevcu, zbog krivičnog dela ubistvo u pokušaju.

- Prilikom kontrole od strane policijskih službenika, U.J. se predstavio policiji kao G.M. iz Bosne i Hercegovine i pružio na uvid ličnu kartu ove zemlje, nakon čega je isti, zbog sumnje u verodostojnost isprave, doveden u službene prostorije Odjeljenja bezbednosti radi prikupljanja obavještenja - potvrdjeno je za RINU u Upravi policije Crne Gore.

Policija je primenom kriminalističkih metoda i provera, posredstvom evidencija NCB Interpol-a Podgorica, utvrdila identitet ovog lica i ustanovila da se radi o licu za kojim se traga – U.J.

On je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično delo falsifikovanje isprave, te će nakon okončanja toga postupka biti priveden sudiji za istragu Višeg suda u Podgorici radi određivanja ekstradicionog pritvora.

Bonus video:

03:13

POTRAGA ZA SILOVATELJEM SA ZVEZDARE U TOKU! Kurir ispred mesta zločina: Zbog jednog traga policija će ga verovatno brzo pronaći

(Espreso/RINA/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.