POTRESNE REČI MILOŠA KOJI JE U MASAKRU NA CETINJU OSTAO BEZ ŽENE I DECE KIDAJU DUŠU: Tužnije od ovoga ne može!
Deca i žena ubijeni na Cetinju, Foto: Privatna arhiva

PRETUŽNO

POTRESNE REČI MILOŠA KOJI JE U MASAKRU NA CETINJU OSTAO BEZ ŽENE I DECE KIDAJU DUŠU: Tužnije od ovoga ne može!

Za mesec dana biće obeležene dve godine od stravičnog masakra na Cetinju koji je šokirao ne samo Crnu Goru, već i čitav region

Objavljeno:

Miloš Martinović, kom je Vuk Borilović u masakru na Cetinju ubio suprugu i dvoje dece, oglasio se potresnom porukom na Fejsbuku, povodom rođendana njegovog sina.

Danas bi dečak koji je ubijen u masakru na Cetinju u avgustu 2022. godine napunio 10 godina. On, njegov brat i majka bili su prve žrtve Vuka Borilovića, koji je tog dana u crnogorskoj Prestonici ubio 10, a ranio šest ljudi.

Miloš Martinović je u masakru na Cetinju izgubio celu porodicu, a sada je potresnim rečima sinu čestitao rođendan.

„Marko moj, moja srećo, ubija me ovo sine, ubija me, ja van ne mogu ovako čestitati rođendande. Ti bi sine danas napunio 10 godina i mama bi ti napravila rođendan kao svaki, a ja vam ga na groblju pravim zbog krvnika što vas ubi, sine“, napisao je on.

Deca i žena ubijeni na Cetinju
Deca i žena ubijeni na Cetinjufoto: Privatna arhiva

Za mesec dana biće obeležene dve godine od stravičnog masakra na Cetinju koji je šokirao ne samo Crnu Goru, već i čitav region.

Cetinjanin Vuk Borilović (34) je u centru crnogorske Prestonice ubio deset ljudi, a ranio njih šest. On je iz lovačkog karabina nasumično pucao u komšije, ekipu Hitne medicinske pomoći, pripadnike policije i prolaznike.

Odbijao je da se preda policiji, iako je bio opkoljen. U njega je ispaljeno pet metaka i on je potom proglašen mrtvim.

Bonus video:

03:30

OSUMNJIČENI ZA MASAKR KOD MLADENOVCA DANAS PRVI PUT PRED SUDOM! Advokat Roskić otkriva da li je moguća kazna doživotne robije

(Espreso/ Nova/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.