NESTANAK TURISTKINJE DIGAO BAR NA NOGE, TRAŽILI JE PO NOĆI I DANU, A ONDA...Usledio obrt koji je ŠOKIRAO I POLICIJU
Bar, Foto: Profimedia

NEVERICA!

NESTANAK TURISTKINJE DIGAO BAR NA NOGE, TRAŽILI JE PO NOĆI I DANU, A ONDA...Usledio obrt koji je ŠOKIRAO I POLICIJU

Rađena je čak i pretraga mora

Objavljeno:

Slučaj nestanka strane turistkinje podigao je Bar na noge, zbog čega je čak rađena i pretraga mora. Međutim, kako se kasnije ispostavilo, žena je mirno ležala u svojoj sobi u pripitom stanju, zbog čega su nadležne službe izdale i javno saopštenje.

Uprava pomorske sigurnosti i upravljanja lukama (UPSUL) iz Bara saopštila je da su njihovi pripadnici, zajedno sa roniocima, sinoć pretraživali morsku površinu na potezu od Ruže vjetrova do Ujntnog potoka, u potrazi za ruskom državljankom čiji nestanak je prijavljen sinoć oko 23 sata.

Gde je bila turistkinja koja se vodila kao nestala u Baru?

"UPSUL je primila informaciju da je strana državljanka nestala u moru na Velikom Pijesku u opštini Bar, a potraga je trajala do dva sata iza ponoći. Nastavljena je jutros u sedam sati kada su isplovila dva spasilačka čamca sa roniocima u cilju pretrage morskog dna uz obalu. Ubrzo nakon toga dobili smo informaciju da se ova osoba u pripitom stanju vratila živa i zdrava u hotelsku sobu", navodi se u saopštenju.

Šta treba izbegavati tokom boravka na moru?

Uprava pomorske sigurnosti i upravljanja lukama pozvala je građane i turiste da vode računa kada i u koje vreme ulaze u more, kao i da se prilikom svakog isplovljenja ili odlaska na ''divlje plaže'' obavezno pogleda vremenska prognoza za taj dan, kao i da se pozivom na broj 129 sigurnosti zatraže sve informacije pre isplovljavanja. Podsećaju da se na taj broj može prijaviti i bilo kakva opasnost na Jadranskom moru.

Bonus video:

01:50

NESTANAK NA IZLETIŠTU BOJANINE VODE! Kurir na mestu misterije: Zatekli smo vrlo neprijatnu situaciju, OVO SU REKLI PRIJATELJI

(Espreso/ Vijesti/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.