Porodica iz Visokog od juče traga za ćerkom, otac moli za pomoć: "Posle škole se nije vratila kući!"
Nestala devojčica, Foto: Printscreen/ Nasah Agiž / Facebook

potraga

Porodica iz Visokog od juče traga za ćerkom, otac moli za pomoć: "Posle škole se nije vratila kući!"

Lamijin otac Nasah Agiž je zamolio sve one koji su možda videli Lamiju u proteklim satima, lokaciju i osobu s kojom je viđena, da jave njemu ili policiji

Objavljeno:

Porodica u Visokom od juče traga za ćerkom Lamijom koja se nije vratila kući, a pomoć traže i od sugrađana.

Lamijin otac na Fejsbuku je objavio status u kojem je svoje sugrađane informisao o tome da se Lamija u četvrtak naveče posle škole nije vratila kući te da sve informacije koje imaju jave njemu ili Policijskoj stanici Visoko, piše Klix.

Naime, Lamijin otac Nasah Agiž je zamolio sve one koji su možda videli Lamiju u proteklim satima, lokaciju i osobu s kojom je viđena, da jave njemu ili policiji.

– Ona se nije vratila kući, sinoć posle škole i od tada nemamo nikakav kontakt s njom i ne znamo gde je. U slučaju da je neko od vas video Lamiju, molim vas pišite mi u inbox ili javite u MUP Visoko… I ako možete podelite ovo na svoje profile, možda Allah dragi da da bude od pomoći – napisao je Nasah.

Dežurni operativni Ministarstva unutrašnjih poslova ZDK je kazao da policija traga za devojkom, prenosi Srpskainfo.

– Sinoć u 21:20 sati u PS Visoko obratila se osoba N. Ž.1984. godište i prijavila nestanak svoje kćerke L. Ž.2007. godište. Od strane PS Visoko raspisana potraga za licem, poduzimaju se sve mere i radnje na pronalasku navedene osobe – kazali su iz MUP ZDK.

Bonus video:

00:33

Mesto gde je nestao Luka iz Mladenovca

(Espreso/Klix/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.