Ovo je policajac koga je ubio maloletnik (14) u Bosanskoj Krupi: Iza sebe ostavio dvoje dece, jedno ledi krv (FOTO)
Ognjen Maran, Foto: Printscreen/ Facebook/ Sanja Lazić

horor kod komšija

Ovo je policajac koga je ubio maloletnik (14) u Bosanskoj Krupi: Iza sebe ostavio dvoje dece, jedno ledi krv (FOTO)

Maloletnik je nakon ulaska u stanicu prvo napao Marana, koji je odmah podlegao, a onda i Avdu Hasanovića

Objavljeno:

Objavljena je fotografija policajca kojeg je smrtno ranio maloletnik u napadu na policijsku stanicu u Bosanskoj Krupi.

„Sinoć je u Bosanskoj Krupi u policijskoj stanici ubijen policajac Ognjen Maran. Njegov kolega Avdo Hasanović ranjen je. Počinilac, maloletnik od svojih četrnaest godinica!!!! Maloletnik! U policijskoj stanici! Dete! U BiH! Juče ujutro u Sarajevu maloletnik, učenik prvog razreda srednje škole pucao je na učenika trećeg razreda! Maloletnik! U školskom dvorištu! U BiH! A, BiH spava mirnim snom! Dubokom komom! I kad je ovi pucnji i jauci probude, ima ko će reći ššš spavaj….dobro je, pomaziti nas po pametnoj glavi koja ne propituje, koja se ne buni, koja neće zaplakati i tako ostati neućutkana dok je neko ne nahrani pravdom i redom“, počela je Sanja Lazić svoju objavu.

Ona je podelila sliku ubijenog policajca Ognjena Marana.

„Meni se plače za ovim čovekom! Ne znam da li ima dece, ni koliko mu je godina, ni da li je ostvario svoje snove ali znam da ni u snu nije sanjao to što ga je ubilo! Državu u kojoj deca ulaze u institucije naoružana“, napisala je ona.

„Kažu sinoć vesti, u Bosanskoj Krupi su povećane mere bezbjednosti! A, protokola i g…da se ne izražavam! Hoće li te duge cevi na ulicama vratiti Ognjena, hoće li biti gaza na Avdinim ranama? Il je možda trebalo, sistemski i preventivno delovati na opasni svet regrutovanih kriminalaca iz miljea maloletničkih odreda“, nastavila je Sanja vidno potresena događajem.

„Ožalošćenoj porodici, prijateljima i mučenoj BiH izražavam saučešće. A, drugom policajcu brz oporavak od ličnih rana i kolektivnih trauma“, zaključila je objavu, a malo nakon objave, pristigao je i njen komentar u kojem je prenela informaciju i porodičnom životu stradalog policajca.

Naime, ubijeni Ognjen Maran bio je oženjen i otac je dvoje dece, starijeg sina i mlađe kćerke, koja je, kako se navodi na fakultetu u Beču.

Svi se pitaju kako će ovo podneti Ognjenova majka, koja je dočekala da sahrani svoje dete.

Podsetimo se, maloletnik je nakon ulaska u stanicu prvo napao Marana, koji je odmah podlegao, a onda i Avdu Hasanovića. Inače, Hasanović je smešten u Kantonalnu bolnicu “Dr. Irfan Ljubijankić”.

Napadač je nakon ovog događaja odmah uhapšen. Policija je slučaj okarakterisala kao terorizam.

Iz tužilaštva je rečeno da maloletni napadač nije odranije poznat policiji.

Glavna tužiteljka Merima Mešanović je kazala da je Tužilaštvo sinoć obavešteno o ovom nemilom događaju.

„Postupajući tužilac je zajedno sa pripadnicima sektora krim policije izašao na mjesto zločina te su izvršene uviđajne radnje. Moram reći da je maloletno lice, počinilac krivičnog dela, zatečen na mjestu zločina te je uhapšen. Dežurna tužiteljka je, uz saglasnost, djelo okarakterizirala kao delo terorizma, jer se radi o terorističkom činu. Nezvanično, motiv je napad na instituciju, tj. policijsku stanicu kao organ s ciljem zastrašivanja stanovništva“, poručila je.

Bonus video:

04:08

KO FINANSIRA NEMIRE NA TLU EVROPE?

(Espreso/ Nova/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.