"Treći put kad smo se videli bila je veridba": Darko nakon neuspeha sa Srpkinjama oženio Albanku, pa... (VIDEO)
Darko Stjepanović, Foto: Printscreen/Youtube/Немања Вгд

Zavoleh je...

"Treći put kad smo se videli bila je veridba": Darko nakon neuspeha sa Srpkinjama oženio Albanku, pa... (VIDEO)

Iako o mladoj nije znao mnogo toga, nakon što se uputio u Albaniju i tamo je upoznao, kako kaže, na treći susret ju je već zavoleo

Objavljeno:

Zbog nemogućnosti da oženi Srpkinju i dovede je u Paočićima kod Višegrada u Bosni i Hercegovini, jer nijedna nije htela da živi na selu, Darko Stjepanović se pre nekoliko godina odlučio da ženu svog života potraži u Albaniji, i čini se da nije pogrešio.

Iako o mladoj nije znao mnogo toga, nakon što se uputio u Albaniju i tamo je upoznao, kako kaže, na treći susret ju je već zavoleo. A kako i ne bi, kada celo selo potvrđuje da je mlada još bolja nego što su očekivali.

Na početku svog braka srećni supružnici su se sporazumevali uz pomoć srpsko-alabanskog rečnika, dok mlada nije naučila srpski jezik.

"Kad sam tamo došao i video je, svideli smo se jedan drugom, razmenili smo fotografije, ona meni ja njoj i tako da smo mi tu dogovorili, drugi put smo napravili glavnu reč, treći put kad smo se videli bila je veridba. Četvrti put je bio dogovor oko svadbe i peti put smo je doveli... Treći put sam mogao da je dohvatim tek i to slučajno u zlatari, samo sam je zagrlio. Rekoh 'majko moja smem li?', jer tamo su mi rekli nipošto... Međutim, je ja zagrlih, i mi se zavolesmo. I stvarno jesmo, ono baš super!"

"Da smo birali ne bi ovakvu našli"

U selu Paočićima udaljenim 25 km od Višegrada su mladu iz Albanije dočekali s nevericom, a sad o njoj pričaju sa oduševljenjem.

"Vredna, mlada, ne može se opisati kako je dobra. Da je birana, tražena, ne bi ovakva bila nađena", "Izađe pred svekra, ispoštuje ga, pozdravi se zagrli ga, ode do štale pomuze krave, ničega se ne libi, ma kao da je ovde rođena", bili su komentari komšija koji su oduševljeni mladom.

Što se tiče kompromisa između mlade i Darka, ni tu nije bilo problema - jer su se, tvrde lako dogovorili oko kafe i cigareta koje su zabranjene, dok je rakiju mlada odobrila ali u malim količinama.

Bonus video:

03:18

Evo kako se upoznao par u trećem dobu i pokazali da ljubav ne zna za prepreke

(Espreso/ Blic/ Portal BN televizije/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.