Horor, muškarac jedva izvučen iz čeljusti staforda!
Staford, Foto: Profimedia, Nebojša Mandić

krvav napad

Horor, muškarac jedva izvučen iz čeljusti staforda!

Povređenom muškarcu je ukazana pomoć

Objavljeno:

Dva staforda su preksinoć napala i teško povredila R. V. u blizini benzinske pumpe na ulazu u Doboj.

Nesrećnog čoveka su iz čeljusti pasa spasli policajci koji su se slučajno zatekli u blizini pumpe.

Povređeni muškarac sa užasnim povredama i obliven krvlju odmah je transportovan u dobojsku Opštu bolnicu "Sveti apostol Luka”, gde mu je ukazana lekarska pomoć.

Ovim povodom se oglasila Policijska uprava Doboj i saopštila da se napad pasa desio 11. septembra nešto pre 23 sata, kao i da je jedan od pasa koju su napali nesrećnog R. V. vlasnički pas.

- Po prijavi su postupili policijski službenici PS Doboj 1 i utvrdili da su muškarca napala dva psa rase staford, od kojih je jedan vlasništvo N. O. iz Doboja - saopšteno je iz PU Doboj.

Staford
Stafordfoto: Profimedia

Povređenom muškarcu je ukazana pomoć, a o brutalnom napadu pasa je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj koji se izjasnio da slučaj ima obeležje krivičnog dela izazivanje opšte opasnosti.

Tačne okolnosti napada se istražuju, a prema nezvaničnim informacijama medija iz Republike Srpske, N. O. je policiji potvrdio da je jedan od pasa njegovo vlasništvo.

Bonus video:

04:05

SEDMOGODIŠNJI DEČAK KOGA JE IZUJEDAO STAFORD VAN ŽIVOTNE OPASNOSNI! Dečiji hirurg Đerić otkrila u kakvom je stanju mališan

(Espreso/24sedam/M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.