Srceparajuća poruka ćerke poginulog biznismena: Oprostila se od nastradalog Spahića, svi u suzama
Bakir Spahić, Foto: Printscreen/facebook

BIH

Srceparajuća poruka ćerke poginulog biznismena: Oprostila se od nastradalog Spahića, svi u suzama

Bakirova kćerka Aida Redžepagić se oglasila na društvenim mrežama gde je objavila srceparajuću poruku

Objavljeno:

Vlasnik kompanije "Delta Petrol" Bakir Spahić i njegov brat Sudan su među četiri osobe koje su juče poginule u mestu Lipničko brdo, između Kaknja i Vareša.

Bakirova kćerka Aida Redžepagić se oglasila na društvenim mrežama gde je objavila srceparajuću poruku, piše Avaz.

“Stotine poruka”

– Moj tata više nije s nama. Ne može pod kožu koliko boli… Jedina uteha u svemu je što je živio punim plućima: putovao, smejao se, pevao i plesao, obišao planina za prosečnih 20 života! Jutros me dočekalo na stotine poruka, hvala vam svima, nemam snage odgovoriti, ali svaka mi znači. Pola od tih poruka dolazi od ljudi koji mi pričaju koliko im je moj tata značio ili na neki način pomogao. Takav je oduvek bio, najveći, a najtiši altruista kojeg sam ikada upoznala. Bez ijedne reči javno. Kada vas u jednom danu nazove i obiđe četverocifren broj ljudi, a među njima efendije, gvardijani, preduzetnici, gradonačelnici, komšije, poznanici i prijatelji sa celog Balkana shvatiš kolika je veličina bio – napisala je Aida, prenosi Srpskainfo.

“Ostaju uspomene”

– Ne može pod kožu koliko boli. Sve što mi ostaje je da znam da je uživao u životu, da nas je voleo i da smo mi njega voleli i da nam je skupa s mamom pružio nalepše uspomene i da je on znao da ga volimo. Sutra će biti sahranjen zajedno sa svojim bratom, kojeg je beskrajno voleo i s kojim je bio vezan celi život, mojim dragim stricom Sudanom koji će nam svima beskrajno nedostajati – poručila je Redžepagićeva.

Bonus video:

50:04

USIJANJE 03.09.2024

(Espreso/Blic/Prenela T.Š.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.