Sačekao je pre posla, pa joj presudio u automobilu! Novi detalji monstruoznog ubistva u Šipovu
Hitna pomoć, Foto: RINA/Ustupljene fotografije

užaS

Sačekao je pre posla, pa joj presudio u automobilu! Novi detalji monstruoznog ubistva u Šipovu

Žena je na mestu preminula, a on je jutros u Urgentni centar UKC Republike Srpske dovezen u teškom stanju, bez svesti i sa prostrelnom ranom na glavi

Objavljeno:

Ubijena žena Anđelka M. nedavno je napustila nevenčanog muža Nikolu C. iz Šipova, koji ju je jutros sačekao pre posla te je ubio u autu u blizini svoje kuće.

On je, kako se sumnja, sačekao da žena ostavi njihovu decu, a potom joj presudio u autu na putu, pa pucao sebi u glavu, saznaju Nezavisne.

Žena je na mestu preminula, a on je jutros u Urgentni centar UKC Republike Srpske dovezen u teškom stanju, bez svesti i sa prostrelnom ranom na glavi.

Kako se saznaje žena je rodom iz Šipova ali je živela u Srbiji te je pre nekoliko godina započela život sa Nikolom C. sa kojim ima dvoje dece starosti dve i šest godina.

On je i ranije sumnjičen za napade na suprugu, a već je kažnjavan zbog nasilja u porodici, a zbog lošeg odnosa u braku ona ga je napustila.

Kako se saznaje od mještana, Anđelka M. je poslednjih meseci sa decom živela kod rođaka i radila je u jednom preduzeću, prenosi Srpskainfo.

On ju je jutros sačekao na putu do posla kada je dovezla decu do njegove kuće.

- Krenula sam na posao i videla Hitnu kao projuri. Mislila sam da je nekom pozlilo, a onda sam Ulici Karađorđeva videla mnogo policije i čula sam da je žena ubijena a muškarac teško ranjen, kaže Šipovljanka.

Ovaj zločin šokirao je meštane ove male opštine, a policija je blokirala dio ove ulice.

Nikola C. je, prema poslednjim informacijama, u teškom stanju, i u toku je njegova operacija.

Kako je potvrđeno Nezavisnim, on je jutros u Urgentni centar UKC Republike Srpske dovezen u teškom stanju, dijagnostički obrađen i sve prognoze su krajnje neizvesne.

Na terenu su još uvek policija i dežurni tužilac banjalučkog Okružnog tužilaštva Banjaluka.

Portparol Policijske uprave Mrkonjić Grad Božana Vulin rekla je da im je ovaj slučaj prijavljen jutros u 7.45.

Prijavljeno je da je počinjeno ubistvo i pokušaj samoubistva. U toku je uviđaj kojim rukovodi dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Banjaluci, navode iz policije.

Bonus video:

00:15

Ubistvo u selu kod Žitorađe

(Espreso/ Srpskainfo/ Nezavisne novine/ Blic/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.