BOG GA POGLEDAO! Grom udario pored sedmomesečne bebe u Travniku, tragedija izbegnuta za dlaku (VIDEO)
Mališan pukom srećom preživeo udar groma, Foto: Printscreen/ Youtube/ BILJANSKA DOLINA

KRHOTINE PROZORA ZASULE MALIŠANA

BOG GA POGLEDAO! Grom udario pored sedmomesečne bebe u Travniku, tragedija izbegnuta za dlaku (VIDEO)

Snažno olujno nevreme praćeno udarima groma zahvatilo je ovo područje, te je tom prilikom uništilo ili jako oštetilo krovove na 10 kuća

Objavljeno:

Tokom prethodnih dana je snažno nevreme zahvatilo delove Bosne i Hercegovine, između ostalog i Travnik, gde je srećom izbegnuta velika tragedija. Naime, uništeni su krovovi nekoliko kuća, a grom je udario u prozor ispod kojeg je spavala sedmomesečna beba.

Udruženje Biljanska dolina, izvestilo je o olujnom nevremenu na području Travnika, a objavili su i videosnimke uništenih objekata usled nevremena, prenosi Srpskainfo.

Takođe, objavili su i kratku video reportažu iz kuće, koja je zahvaćena olujom, i u kojoj je pukom srećom beba preživela udar groma. Naime, grom je udario u prozor i razvalio ga, a krhotine su pale na bebu.

-U Biljanskoj dolini, selu Viṣ̌njevo, zaseoku Potok, tačnije u Memića mahali izbegnuta je tragedija. Kuću Memić Vahida u kojoj je u krevetiću pored prozora spavao mali Irhad (sedam meseci starosti) udario je grom, tačno u prozor. Mali Irhan na svu sreću nije povređen iako je doslovno zasut staklom, iverjem i malterom – navedeno je iz Bijeljinske doline.

Snažno olujno nevreme praćeno udarima groma zahvatilo je ovo područje, te je tom prilikom uništilo ili jako oštetilo krovove na 10 kuća.

Načelnik Opštine Travnik Kenan Dautović je u pogođeno područje uputio timove civilne zaštite, dok MZ Višnjevo na čelu sa predsednikom Kadir Osmanović sa meštanima provodi mere uklanjanja ruševina i zaštite objekata od daljeg oštećenja i uništenja, piše Klix.

U ovom selu su imali problema i sa nestankom električne energije nakon oluje, a Elektrodistribucija Travnik je rekla kako intenzivno radi na rešavanju kvarova.

Bonus video:

00:05

Nevreme u Beogradu

(Espreso/ Blic/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.