GORAN IZMASAKRIRAO ŽENU, NJENO TELO DANIMA BILO U STANU! Policajci zanemeli od jezivog prizora, a pred tužiocem...
Goran i Nermina, Foto: facebook

HOROR!

GORAN IZMASAKRIRAO ŽENU, NJENO TELO DANIMA BILO U STANU! Policajci zanemeli od jezivog prizora, a pred tužiocem...

Za njega, i još dve osumnjičene osobe, predložen je jednomesečni pritvor

Objavljeno:

Goran R, koji je osumnjičen da je ubio suprugu Nerminu R. a zatim hteo da se reši njenog tela, u subotu uveče je predat policiji gde je plakao pred tužiocem i tvrdio da ju je voleo, piše Avaz.

Za njega, i još dve osumnjičene osobe, predložen je jednomesečni pritvor. Na prvom mestu, za Gorana je predložen pritvor zbog straha od bekstva, jer ima dokumente Republike Hrvatske.

Još uvek nije poznat motiv ubistva nesrećene žene a kako policijski službenici prenose, mesto zločina je bilo nešto najjezivije što su ikada imali prilike da vide.

Naime, Goran je suprugu Nerminu doslovno izmasakrirao, prenosi Avaz. Policajci koji su došli na lice mesta ostali su šokirani kada su zatekli njeno telo, koje je bilo skoro pa neprepoznatljivo.

Da stvar bude šokantnija, on je na društvenim mrežama zatim objavljivao ljubavne statuse u kojima je pisao o ljubavi i to sve dok je telo žene bilo u stanu. Objavio je više zajedničkih fotografija.

Međutim, kako je avokat Ravlića tvrdio da je težak duševni bolesnik, tužioci nisu uzeli njegov iskaz “zdravo za gotovo”.

Zanimljivo je to što Tužilaštvo ima dokaze da je ubica supruge prije nekoliko godina bio suđen u Hrvatskoj, zbog čega je ležao na psihijatrijskoj ustanovi u Zagrebu.

Podsetimo, ubijena Nermina R. pronađena je na sedmom spratu solitera u sarajevskom naselju Pofalići. Za njeno ubistvo sumnjiče se njen suprug Goran R, i svekrva Ledžiba R, kao i pomagač Latif J.

Telo žene danima je bilo u stanu, a da je ubijena saznalo se kada je porodica alarmirala policiju jer im se danima nije javljala.

Bonus video:

01:24

POČELO SUĐENJE OSUMNJIČENIMA ZA UBISTVO ĐORĐA MIJATOVIĆA! Preti im kazna do 10 godina maloletničkog zatvora, jedan priznao krivicu

(Espreso/ Telegraf/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.